Aseară, Thomas Tuchel şi Romelu Lukaku au purtat o discuţie decisivă pentru viitorul belgianului pe termen scurt. După interviul acordat la finalul săptămânii, în care spunea că nu e fericit la Chelsea şi că şi-ar dori ca în viitor să evolueze iar pentru Inter, stafful tehnic l-a exclus din lotul pentru partida cu Liverpool.
Luni, belgianul şi-a cerut scuze, a acceptat în faţa lui Tuchel că a greşit şi a promis că va da totul în continuare pentru "albaştri", fiind concentrat 100% pentru a atinge obiectivele actualei echipe. Ulterior, la antrenament, Lukaku a fost printre cei mai buni, semn că e dornic de revanşă.
Aşadar, securea războiului pare pentru moment îngropată, existând toate premisele ca Romelu să facă parte din lotul trupei de pe Stamford Bridge pentru turul semifinalelor Cupei Ligii, de miercuri, cu Tottenham.
Fotbal
Momente emoționante, cu jucători legendari în prim plan! Week-end-ul despărțirilor în fotbalul mare
ACUM 21 ORE
CITEŞTE ŞI:
EDI IORDĂNESCU ŞI-A GĂSIT ECHIPĂ! "MIERCURI SEMNEAZĂ!"

Amendă record pentru Lukaku

Totuşi, reprimirea în lot şi iertarea staffului tehnic au venit la pachet cu o amendă uriaşă pe care Lukaku trebuie să o suporte.
Potrivit presei din Italia, Tuchel a insistat să dea un exemplu din Lukaku şi, chiar dacă acesta nu va rămâne în afara lotului, va trebui să plătească o amendă de 500.000 de euro. El nu doar că a lezat imaginea lui Chelsea prin ceea ce a spus, dar a subminat autoritatea antrenorului şi a acordat un interviu fără acordul clubului (ceea ce contravine regulamentului de ordine interioară). Vorbim de cea mai mare amendă plătită vreodată de un jucător de la Chelsea, precedentul "record" fiind deţinut de John Terry. Legendarul căpitan de pe Stamford Bridge a trebuit să plătească acum 10 ani nu mai puţin de 220.000 de lire (260.000 de euro, în prezent, dar în 2012 lira era mai puternică) după ce a avut o remarcă rasistă la adresa lui Anton Ferdinand.
Chiar şi în contextul în care e forţat să plătească jumătate de milion de euro, suma nu e una care să îl sperie pe Lukaku. Belgianul câştigă 12 milioane de euro/an la Chelsea, astfel că amenda reprezintă salariul pe ceva mai mult de două săptămâni.
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40
Premier League
Lukaku, pregătit să vorbească despre viitorul său la Chelsea cu noii acționari! Declarația agentului
13/05/2022 LA 10:04