Carlo Ancelotti traversează una dintre cele mai bune perioade din vasta sa carieră de antrenor. Ajuns la Real Madrid în vara anului trecut, după ce mai mulți antrenori cu nume l-au refuzat pe Florentino Perez, italianul a reușit să facă o treabă extraordinară, iar clubul blanco a sărbătorit acum câteva zile câștigarea celui de-al 35-lea titlu din istorie.
Cu aceastp ocazie, Ancelotti a devenit primul antrenor din lume care îți trece în palmares titlul în toate cele 5 campionate de top din Europa.
În plus, echipa sa are încă șanse reale de a se califica în finala Champions League, dar va trebui să răstoarne soarta dublei cu Manchester City, după ce campioana Angliei a câștigat cu 4-3 în turul de pe Etihad.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
Citește și:

Carlo Ancelotti ar agrea să antreneze naționala Canadei

Deși are numai 62 de ani, Ancelotti a declarat că, foarte probabil, nu va mai antrena vreun alt club în afară de Real Madrid. Italianul are contract până în 2024, dar a subliniat că e dispus să mai stea chiar 10 ani pe Bernabeu, dacă și clubul va dori asta. În schimb, "Don Carlo" a menționat că ar lua în calcul să antreneze o echipă națională, iar o aventură pe banca primei reprezentative a Canadei i-ar surâde.
"După această etapă la Real Madrid, foarte probabil mă voi retrage. Dar dacă Real Madrid vrea să fiu aici încă 10 ani, voi fi aici încă 10 ani. Mi-ar plăcea să stau mai mult cu nepoții mei, să merg mai des în vacanță cu soția mea. Sunt atâtea lucruri de făcut și pe care a trebuit să le las deoparte.Sunt multe locuri în care nu am fost niciodată și aș vrea să merg. N-am fost niciodată în Australia. N-am fost niciodată la Rio de Janeiro. Vreau să merg mai des să-mi vizitez sora. Din păcate, nu poți face totul, așa că în ziua când mă voi retrage, voi putea face toate aceste lucruri.
De ce nu? (n.r. dacă ar accepta să antreneze naționala Canadei). Mi-ar plăcea, desigur. Canada s-a descurcat foarte bine.", a spus Ancelotti, citat de Marca.
Cu câteva săptămâni în urmă, Carlo Ancelotti a declarat că va susține Canada la Campionatul Mondial din Qatar, în lipsa Italiei. Alegerea tehnicianului poate fi explicată prin prinsma faptului că este căsătorit cu o canadiancă, Mariann Barrena McClay. Canada s-a califiact la Mondialul din Qatar după ce a terminat pe prima poziți grupa unică preliminară din zona CONCACAF (America Centrală și de Nord). Echipa antrenată de englezul John Herdman a fost repartizată în Grupa F, alături de Belgia, Croația și Maroc. Canada a mai participat o singură dată la Campionatul Mondial, în 1986, când nu a trecut de faza grupelor, pierzând la zero duelurile cu URSS, Franța și Ungaria.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46