Vestea despărțirii dintre Barcelona și superstarul Leo Messi a picat ca un șoc pentru toți fanii fotbalului de pretutindeni. Indiferent de culorile pe care le iubești. Legendarul Messi a părăsit gruparea de pe Camp Nou după mai bine de 20 de ani și a lăsat în urmă o listă lungă de recorduri, care va fi greu de egalat.
Ansu Fati, tânărul de 18 ani, care este una dintre speranțele catalanilor în perspectiva viitorului, a postat un mesaj emoționant de despărțire pentru Leo Messi.
"Toți cei care am ajuns la Masia am visat să putem juca alături de tine, mă simt norocos că am putut face asta. Voiam să îți mulțumesc pentru acești doi ani, pentru gesturile de drag făcute pentru mine și pentru tot ce am învățat. Leo Messi, eu și familia mea îți vom rămâne etern recunoscători, îți doresc tot binele ție și familiei tale", a scris Ansu Fati pe Instagram.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 18 ORE
43 de meciuri a evoluat Fati la Barcelona până acum și a reușit 13 goluri și 5 assist-uri.

Cu cine va semna Leo Messi acum? PSG a confirmat interesul

Acum, întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor fotbalului este care va fi viitoarea destinație a superstarului argentinian.
Deși se vehicula că în acest moment Manchester City este o posibilă destinația a lui Messi, Guardiola a negat total asta. Managerul lui Manchester City a declarat că în acest moment Leo Messi nu intră în planurile de viitor ale clubului englez.
Celălalt club despre care s-a vorbit ca fiind cel unde va ajunge Messi este PSG, iar șansele ca acesta să ajungă la Paris în acest moment, cresc tot mai mult. Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a confirmat că există interes pentru aducerea lui Leo Messi pe "Parc des Princes".
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
ACUM O ZI
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
IERI LA 18:33