Tottenham se află în negocieri destul de avansate în acest moment pentru achiziționarea internaționalului argentinian Cristian Romero, de la Atalanta. Englezii au înaintat o ofertă de 40 de milioane de euro plus încă 10 milioane sub formă de bonusuri.
Televiziunea italiană Sportitalia notează că Barcelona dorește să intre în negocieri cu Atalanta și să le ia fața celor de la Spurs, pentru achiziționarea fundașului central. Catalanii nu au înaintat încă o ofertă oficială, dar va apărea și aceasta în zilele următoare, conform presei din Italia.
Cristian Romero este jucătorul lui Juventus, însă cei de la Atalanta l-au achiziționat sub formă de împrumut pentru 2 milioane de euro, cu opțiune de cumpărare. În cazul în care vor să-l cumpere definitiv, aceștia trebuie să achite în total aproximativ 20 de milioane de euro.
Liga
Samuel Umtiti a răspuns ironic când a fost întrebat dacă mai are loc la Barcelona!
23/08/2021 LA 10:29
Romero a încheiat un sezon excelent în Serie A, fiind văzut drept unul dintre cei mai buni apărători. Fundașul argentinian e bifat și o altă performanță remarcabilă în această vară: cucerirea Copa America! Romero a lipsit în multe dintre partidele de la Copa America, din cauza accidentărilor, însă a fost prezent pe teren la finala decisivă cu Brazilia.

MANCHESTER UNITED A ANUNȚAT CĂ A AJUNS LA UN ACORD PENTRU TRANSFERUL LUI RAPHAEL VARANE!

Raphael Varane este noul jucător al lui Manchester United. Englezii au anunțat oficial că au ajuns la un acord pentru transferul fundașului de la Real Madrid.
În privința sumei de transfer, jurnaliștii englezi estimează că United va achita în jur de 50 de milioane de €. Suma nu este pe măsura valorii fotbalistului, dar Real Madrid a acceptat-o în cele din urmă pentru a nu risca să-l piardă gratis pe Varane în vara viitoare, când contractul său cu gruparea de pe Bernabeu urma să expire.
Așadar, Manchester United dă a 2-a lovitură pe piața de mercato în această vară, după transferul lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund. Ole Gunnar Solskjaer a semnat și el un nou contract cu "diavolii", astfel că United are toate motivele să spere că în sezonul viitor se poate încorona din nou campioană în Premier League.
Liga
Din exilat, decar! Cui i-a oferit Barcelona numărul 10 după plecarea lui Leo Messi
18/08/2021 LA 08:31
Liga
Carles Puyol, laude publice pentru Gerard Pique! Fundașul a decis să-și reducă salariul la Barcelona
14/08/2021 LA 14:52