Pentru a-l putea transfera pe Haaland, Barcelona trebuie să continue să reducă bugetul de salarii și să aducă jucători achitând sume mici de transfer.
Până la transferul lui Haaland, Barcelona încearcă să-și întărească anumite poziții cu jucători accesibili, ale căror contracte expiră la finalul sezonului. Situația economică a clubului ar trebui să se îmbunătățească odată cu obținerea unei sponsorizări importante din partea Spotify, dar limita salarială impusă de La Liga rămâne strictă, iar Barcelona trebuie să se încadreze.
În cazul în care va plăti 75 de milioane de euro pentru aducerea lui Erling Haaland, Barcelona nu-și va mai permite să cheltuiască alte sume de transfer pentru alți jucători, ținând cont de situația economică dificilă a clubului.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
ACUM 21 MINUTE

3 fundași, pe lista Barcelonei

Postul de fundaș dreapta trebuie acoperit de Barcelona în viziunea catalanilor, ținând cont că Dani Alves va împlini 39 de ani anul acesta, iar Cesar Azpilicueta este considerat jucătorul potrivit dorit de Barcelona, conform mundodeportivo.com.
El poate evolua atât într-un sistem cu 3 fundași, cât și în unul cu 4. Xavi și-l dorește foarte mult pe internaționalul spaniol, însă rămâne de văzut dacă acesta va pleca de pe Stamford Bridge.
CITEȘTE ȘI:
Trupa catalană încearcă să întărească și axul central, acolo unde ia în considerare plecările lui Umtiti, Lenglet și Mingueza. Astfel, Barcelona nu ar rămâne decât cu Gerard Pique, Ronald Araujo dacă își va prelungi contractul și Eric Garcia.
De aceea, aducerea unui fundaș central reprezintă o prioritate pentru Xavi, care are în vedere mai multe nume. Astfel, Andreas Christensen este dorit foarte mult de catalani, chiar dacă are un salariu destul de mare la Chelsea, acesta nu este mai mare față de ce primesc fundașii Barcelonei.
O altă poziție pe care Xavi o vrea acoperită este cea de fundaș stânga. Jordi Alba are nevoie de o concurență serioasă, iar Barcelona va încerca să transfere un alt jucător în acea zonă a terenului. Jose Gaya are cele mai mari șanse de a ajunge pe Camp Nou. Căpitanul Valenciei nu și-a prelungit contractul încă, iar Barcelona stă la pândă.
Mai sunt și alte nume interesante pentru Barcelona, cum ar fi Nicolas Tagliafico, Marcos Alonso sau Alejandro Grimaldo, dar catalanii se vor decide în următoarele luni asupra jucătorului care va veni pe acel post.
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
ACUM 2 ORE
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM 6 ORE