Barcelona are un sezon de coșmar până acum în special din cauza problemelor din defensivă. Pique nu mai este la prima tinerețe, Lenglet a avut prestații oscilante, Umtiti a ieșit de mult din planurile antrenorilor, iar tinerii Mingueza și Araujo nu par suficient de maturi pentru a oferi stabilitatea necesară.
Ca atare, Xavi este conștient că are nevoie urgentă de fotbaliști pe postul de fundaș central. Antrenorul iberic și-ar dori încă din ianuarie întăriri în defensivă, dar posibilitățile financiare ale Barcelonei sunt limitate, iar piața nu este foarte ofertantă. În aceste condiții, Xavi ar putea fi nevoit să se descurce cum poate până în vară, când șefii de pe Camp Nou vor avea mai mult spațiu de manevră.
Presa iberică a scris în ultimele luni că Cezar Azpilicueta este una dintre țintele Barcelonei în 2022, când jucătorul își termină contractul cu Chelsea. Acum, jurnaliștii de la Mundo Deportivo susțin că Azpilicueta nu este singurul jucător al campioanei Europei aflat pe lista Barcelonei.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid - Chelsea, șansa revanșei pentru semifinala de anul trecut. Ancelotti, pe Stamfrd Bridge
18/03/2022 LA 11:40
Citește și:

Barcelona îl vrea pe Andreas Christensen de la Chelsea

Andreas Christensen va intra și el în ultimele 6 luni de contract, iar Barcelona vrea să profite de situație și să-l ia gratis în vara următoare. Danezul părea că va continua la Chelsea, dar se pare că negocierile pentru un nou contract s-au întrerupt din cauza comisioanelor mari cerute de agenții jucătorului.
Astfel, Barcelona ar putea da o dublă lovitură peste numai câteva luni fără să cheltuiască niciun ban ca sumă de transfer. Nu e exclus ca mutarea lui Christensen pe Camp Nou să se facă chiar mai repede, deoarece Serginho Dest ar fi dorit de Chelsea pentru înlocuirea lui Chilwell (accidentat grav), astfel că am putea asista la un schimb între cele două cluburi.
Barcelona a perfectat deja transferul lui Ferran Torres, care a efectuat ieri vizita medicală și va fi prezentat în curând în mod oficial. Atacantul de la City este al 2-lea transfer realizat de catalani în această perioadă, după readucerea lui Dani Alves pe Camp Nou.
E posibil ca gruparea catală să mai achiziționeze jucători în această iarnă, dar marea miză este vânzarea celor care nu mai dau randament și au și salarii foarte mari, aici intrând fotbaliști precum Umtiti, Coutinho, Serginho Dest sau Lenglet. De asemenea, un alt obiectiv al catalanilor este prelungirea contractelor unor fotbaliști considerați de mare viitor, cazul lui Dembele fiind cel mai urgent.
https://i.eurosport.com/2021/12/27/3277510.jpg
Fotbal
Chelsea se destramă! City și Real Madrid se luptă pentru unul dintre cei mai valoroși jucători
12/03/2022 LA 15:16
Liga
Prioritate 0 pentru Barcelona! Cine e jucătorul pe care Xavi și-l dorește mai mult decât pe Haaland
05/03/2022 LA 10:45