Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cât de gravă este accidentarea lui Pique! Verdictul medicilor și cât ar putea lipsi de pe teren

Bianca Dumitru

Publicat 22/08/2021 la 15:38 GMT+3

Gerard Pique a fost supus astăzi unor noi teste pentru ca medicii să poată afla care este starea lui de sănătate după accidentare.

Piqué abandona lesionado el partido ante el Athletic.

Credit imagine: Getty Images

Gerard Pique a evoluat doar 30 de minute în meciul dintre Athletic Bilbao și Barcelona, din a doua etapă a campionatului Spaniei, fiind înlocuit cu Ronald Araujo din cauza problemelor medicale.
Fundașul în vârstă de 34 de ani a acuzat un disconfort la nivelul gambei stângi și a fost supus astăzi unor teste medicale pentru ca medicii să-i poată da un verdict. Potrivit unui comunicat emis de către club, Pique a suferit o întindere a mușchiului soleus.
Accidentarea lui Pique nu este gravă, însă fotbalistul ar putea avea nevoie de o perioadă de refacere de până la 4 săptămâni. Astfel, fundașul ar putea lipsi de la meciurile cu Getafe, Sevilla și Granada, fiind așteptat să revină pentru duelul cu cei de la Cadiz sau, cel târziu, la meciul cu Levante.
picture

West Ham - Leicester va fi luni, de la ora 22.00, pe Eurosport 1

Credit imagine: Eurosport

Probleme pentru Barcelona în apărare

Din păcate pentru catalani, nu doar accidentarea lui Pique le pune probleme. În prelungirile partidei de la Bilbao, Eric Garcia şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică după ce a fost eliminat direct, astfel că Ronald Koeman va avea mari bătăi de cap pentru a alcătui primul 11 etapa viitoare.
Antrenorul, care a recunoscut după al doilea meci din La Liga că îi simte lipsa lui Messi pe teren, îi va folosi, cel mai probabil, în centrul apărării pe Araujo și Lenglet în meciul cu Getafe, programat duminică, 29 august, de la ora 18:00.
Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo