Gerard Pique a evoluat doar 30 de minute în meciul dintre Athletic Bilbao și Barcelona, din a doua etapă a campionatului Spaniei, fiind înlocuit cu Ronald Araujo din cauza problemelor medicale.
Fundașul în vârstă de 34 de ani a acuzat un disconfort la nivelul gambei stângi și a fost supus astăzi unor teste medicale pentru ca medicii să-i poată da un verdict. Potrivit unui comunicat emis de către club, Pique a suferit o întindere a mușchiului soleus.
Accidentarea lui Pique nu este gravă, însă fotbalistul ar putea avea nevoie de o perioadă de refacere de până la 4 săptămâni. Astfel, fundașul ar putea lipsi de la meciurile cu Getafe, Sevilla și Granada, fiind așteptat să revină pentru duelul cu cei de la Cadiz sau, cel târziu, la meciul cu Levante.
Liga
Laporta a spus tot despre plecarea lui Messi de la Barcelona! "A fost ciudat să-l văd acolo!"
07/09/2021 LA 10:27

West Ham - Leicester va fi luni, de la ora 22.00, pe Eurosport 1

Credit imagine: Eurosport

Probleme pentru Barcelona în apărare

Din păcate pentru catalani, nu doar accidentarea lui Pique le pune probleme. În prelungirile partidei de la Bilbao, Eric Garcia şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică după ce a fost eliminat direct, astfel că Ronald Koeman va avea mari bătăi de cap pentru a alcătui primul 11 etapa viitoare.
Antrenorul, care a recunoscut după al doilea meci din La Liga că îi simte lipsa lui Messi pe teren, îi va folosi, cel mai probabil, în centrul apărării pe Araujo și Lenglet în meciul cu Getafe, programat duminică, 29 august, de la ora 18:00.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Liga
Barcelona 2.0! Cele trei detalii care le dau încredere fanilor după plecarea lui Messi
16/08/2021 LA 08:28
Liga
Carles Puyol, laude publice pentru Gerard Pique! Fundașul a decis să-și reducă salariul la Barcelona
14/08/2021 LA 14:52