Barcelona traversează o formă excelentă de la venirea lui Xavi, semn că alegerea fostului mare mijlocaș ca înlocuitor al lui Koeman a fost inspirată. Tânărul tehnician a primit promisiuni că echipa va fi serios întărită, iar șefii de pe Camp Nou au realizat câteva transferuri importante în iarnă.
Totuși, Barcelona vrea să lupte din nou la titlu în sezonul viitor și să ajungă din nou în fazele superioare din Champions League, iar pentru asta încă mai e nevoie de jucători. Unul dintre posturile pe care Xavi vrea neapărat întăriri este cel de fundaș central și e aproape sigur că cel puțin un fotbalist de acest profil va fi transferat în vară.
Citește și:
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
ACUM O ORĂ

Barcelona a ajuns la un acord cu Andreas Christensen

Conform jurnaliștilor de la sport.es, catalanii ar fi bătut deja palma cu Andreas Christensen. Danezul se află în ultimele luni de contract cu Chelsea și a refuzat toate ofertele de prelungire din partea londonezilor. Sursa citată anunță că Barcelona lucrează de câteva luni la această mutare, iar oficialii catalani au pus la punct toate detaliile contractuale, fundașul de 25 de ani urmând să semneze din postura de jucător liber pe 4 sezoane.
Christensen are avantajul de a putea juca cu același randament ridicat în orice loc din centrul defensivei. În plus, tehnica sa este peste media unui fundaș central clasic, lucru care l-a impresionat pe Xavi, care propune un fotbal bazat în special pe posesie.
Christensen nu este singurul jucător de la Chelsea care ar putea ajunge la Barcelona la vară. Azpilicueta se află și el la final de contract și ar putea semna gratis, iar ibericul pare hotărât să revină în Spania, astfel că Barcelona ar fi o echipă pe placul său.
E posibil ca pe lângă Christensen Barcelona să mai achiziționeze încă un fundaș central de mare valoare. Cap de listă ar fi Kalidou Koulibaly, jucătorul lui Napoli, care ar putea fi cedat la un preț mai mic decât valoarea sa, pentru că din iunie va intra în ultimul an de contract.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 16 ORE
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40