Juan Laporta a acordat un interviu mai amplu publicației spaniole Mundo Deportivo. Președintele grupării blaugrana a atins subiectele Kylian Mbappe și Erling Haaland, dar și cazul atacantului francez Ousmane Dembele, care își încheie contractul în vară.
"Deocamdată, nu avem nicio veste că vrea să continue", a afirmat Laporta.
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
ACUM O ORĂ
"Nu ştiu dacă reprezentantul său ne-a contactat, dar cred că nu, fiindcă aş şti", a mai spus preşedintele Barcei. "La finalul sezonului, presupun că vor fi nişte discuţii, însă în limitele nivelurilor salariale pe care le stabilim", a adăugat oficialul catalan.

Laporta: "Poate că îl vedem pe cel mai bun Dembele de când a venit la Barca"

Laporta a amintit că oferta de prelungire a contractului, propusă lui Dembele, "a expirat pe 20 decembrie anul trecut", fără ca jucătorul să o accepte, iar acum francezul, dacă se hotărăşte să rămână, ar trebui să se adapteze limitelor salariale impuse de club.
După ce a refuzat oferta Barcei, Dembele a fost îndepărtat timp de o lună de la echipă, însă a revenit şi în ultimele săptămâni are evoluţii bune.
"Poate că îl vedem pe cel mai bun Dembele de când a venit la Barca", a recunoscut Laporta, care a salutat felul în care antrenorul Xavi, fost mare jucător al echipei, lucrează cu internaţionalul francez.
Sursa: Agerpres
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
ACUM 4 ORE
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 4 ORE