Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kylian Mbappe la FC Barcelona? Juan Laporta a comentat informația

Andrei Nicolae

Publicat 26/03/2022 la 12:55 GMT+2

Președintele Juan Laporta a susținut că zvonurile despre aducerea lui Kylian Mbappe pe Camp Nou sunt doar un "spectacol".

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

L'Equipe a anunțat că Barcelona încearcă să se se apropie de Kylian Mbappe, iar subiectul a fost preluat și de alte publicații importante din Europa.
După ce știrea s-a "rostogolit" peste tot, Joan Laporta, președintele Barcei, a ieșit public și a vorbit despre Kylian Mbappe. Într-un interviu pentru Mundo Deportivo, liderul catalanilor a susținut că toate aceste zvonuri sunt doar un spectacol.
"Toată lumea este liberă să trimită mesaje și proclamații, știm deja că asta face parte din lumea fotbalului, că marile cluburi se interesează de marii jucători. Dar eu nu am de gând să intru în acest joc și trebuie să-mi dați voie să nu o fac. Nu aș face decât să rănesc interesele clubului nostru. Că după acel 0-4 (n.r. cu referire la partida Real - Barca) Mbappe este căutat de Barca, face parte doar din show-ul fotbalului. Eu nu am nimic de spus despre asta", a declarat președintele grupării blaugrana.

Juan Laporta: "Nu voi pune instituția în pericol cu operațiuni pe care, chiar dacă am fi deja sănătoși, nu le-am face"

Întrebat dacă Barcelona, în situația financiară în care se află, poate merge să liciteze pentru Haaland, Juan Laporta a fost precaut: "Nu voi pune instituția în pericol cu operațiuni pe care, chiar dacă am fi deja sănătoși, nu le-am face. Barca nu-și pierde niciodată mințile. Membrii clubului ar trebui să fie calmi pentru că nu ne vom pierde mințile din cauza unei operațiuni de amploare. Majoritatea jucătorilor vor să vină la Barca, pentru că le place clubul, echipa, filosofia noastră, modul nostru de lucru, de a înțelege fotbalul. Cei care vin la noi, vor trebui să-și adapteze nivelul salarial la ceea ce există la Barca, la structura economică."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo