L'Equipe a anunțat că Barcelona încearcă să se se apropie de Kylian Mbappe, iar subiectul a fost preluat și de alte publicații importante din Europa.
După ce știrea s-a "rostogolit" peste tot, Joan Laporta, președintele Barcei, a ieșit public și a vorbit despre Kylian Mbappe. Într-un interviu pentru Mundo Deportivo, liderul catalanilor a susținut că toate aceste zvonuri sunt doar un spectacol.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
IERI LA 08:09
"Toată lumea este liberă să trimită mesaje și proclamații, știm deja că asta face parte din lumea fotbalului, că marile cluburi se interesează de marii jucători. Dar eu nu am de gând să intru în acest joc și trebuie să-mi dați voie să nu o fac. Nu aș face decât să rănesc interesele clubului nostru. Că după acel 0-4 (n.r. cu referire la partida Real - Barca) Mbappe este căutat de Barca, face parte doar din show-ul fotbalului. Eu nu am nimic de spus despre asta", a declarat președintele grupării blaugrana.

Juan Laporta: "Nu voi pune instituția în pericol cu operațiuni pe care, chiar dacă am fi deja sănătoși, nu le-am face"

Întrebat dacă Barcelona, în situația financiară în care se află, poate merge să liciteze pentru Haaland, Juan Laporta a fost precaut: "Nu voi pune instituția în pericol cu operațiuni pe care, chiar dacă am fi deja sănătoși, nu le-am face. Barca nu-și pierde niciodată mințile. Membrii clubului ar trebui să fie calmi pentru că nu ne vom pierde mințile din cauza unei operațiuni de amploare. Majoritatea jucătorilor vor să vină la Barca, pentru că le place clubul, echipa, filosofia noastră, modul nostru de lucru, de a înțelege fotbalul. Cei care vin la noi, vor trebui să-și adapteze nivelul salarial la ceea ce există la Barca, la structura economică."
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
27/05/2022 LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33