Luis Suarez a vorbit în ultimele săptămâni despre modul în care Barcelona a ales să se despartă de el. Uruguayanul a ajuns în vara anului 2020 la Atletico Madrid după ce Ronald Koeman, abia instalat pe banca tehnică a catalanilor, i-a comunicat prin telefon că nu mai are nevoie de serviciile sale.
Acum fotbalistul a vorbit pentru publicația spaniolă Marca despre momentul în care a fost contactat de antrenorul olandez, criticându-l pentru că a decis să-l dea afară printr-un apel telefonic care nu a durat nici măcar un minut.
"Telefonul de la Koeman, în care mi-a zis că nu sunt în planurile lui, a durat 40 de secunde, nu e modul în care îți tratezi o legendă. Mai întâi mi-a zis că nu fac parte din planurile lui, după care mi-a zis că dacă nu-mi rezolv situația, o să mă bage în următorul meci.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 7 ORE
Nu a avut personalitatea să-mi zică direct dacă el nu mă vrea sau clubul vrea să scape de mine. Am vorbit cu soția mea și cu Leo Messi la telefon imediat. A fost un an complicat din cauza tuturor problemelor. Messi a cerut să plece și eu am fost îndepărtat", a declarat Luis Suarez.

Ironia lui Suarez după ce a înscris în poarta Barcelonei

Luis Suarez a înscris în poarta Barcelonei sâmbătă seară, pe Wanda Metropolitano, în meciul câștigat de Atletico Madrid cu scorul de 2-0. Încă supărat pentru modul în care a fost îndepărtat de pe Camp Nou, uruguayanul și-a luat revanșa și a marcat împotriva fostei echipe.
După ce a înscris, atacantul a făcut un semn ca și când ar suna pe cineva, în zona din dreptul tribunei în care se afla Koeman, care era suspendat. La finalul partidei, fotbalistul lui Diego Simeone a spus că gestul nu îi era dedicat antrenorului catalanilor, care este, însă, liber să-l interpreteze cum vrea.
"Gestul de după gol e pentru oamenii care știu că am același număr de telefon și continui să-l folosesc. Pentru Koeman? Nu, nicidecum, dar dacă el așa vrea să interpreteze... Aranjasem să fac acest gest pentru băieții mei care urmau să facă același gest dacă voi înscrie", a declarat Suarez.
Cupa Mondială FIFA
Ibrahimovic a dezvăluit care e favorita sa la Cupa Mondială din Qatar! Motivul invocat de suedez
ACUM 11 ORE
Cupa Mondială FIFA
Van Gaal nu se teme atât de mult de Messi. Declarația antrenorului batav și replica lui Scaloni
ACUM 14 ORE