Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez a dezvăluit cât a durat convorbirea prin care Koeman l-a îndepărtat de la Barcelona

Bianca Dumitru

Publicat 07/10/2021 la 09:22 GMT+3

Luis Suarez s-a despărțit de Barcelona în vara anului 2020, după ce antrenorul Ronald Koeman i-a spus că nu are nevoie de serviciile sale. Uruguayanul nu a uitat modul în care a fost tratat de clubul blaugrana și a vorbit despre apelul telefonic prin care olandezul i-a comunicat decizia sa.

Luis Suarez, Atletico Madrid – FC Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Luis Suarez a vorbit în ultimele săptămâni despre modul în care Barcelona a ales să se despartă de el. Uruguayanul a ajuns în vara anului 2020 la Atletico Madrid după ce Ronald Koeman, abia instalat pe banca tehnică a catalanilor, i-a comunicat prin telefon că nu mai are nevoie de serviciile sale.
Acum fotbalistul a vorbit pentru publicația spaniolă Marca despre momentul în care a fost contactat de antrenorul olandez, criticându-l pentru că a decis să-l dea afară printr-un apel telefonic care nu a durat nici măcar un minut.
"Telefonul de la Koeman, în care mi-a zis că nu sunt în planurile lui, a durat 40 de secunde, nu e modul în care îți tratezi o legendă. Mai întâi mi-a zis că nu fac parte din planurile lui, după care mi-a zis că dacă nu-mi rezolv situația, o să mă bage în următorul meci.
Nu a avut personalitatea să-mi zică direct dacă el nu mă vrea sau clubul vrea să scape de mine. Am vorbit cu soția mea și cu Leo Messi la telefon imediat. A fost un an complicat din cauza tuturor problemelor. Messi a cerut să plece și eu am fost îndepărtat", a declarat Luis Suarez.

Ironia lui Suarez după ce a înscris în poarta Barcelonei

Luis Suarez a înscris în poarta Barcelonei sâmbătă seară, pe Wanda Metropolitano, în meciul câștigat de Atletico Madrid cu scorul de 2-0. Încă supărat pentru modul în care a fost îndepărtat de pe Camp Nou, uruguayanul și-a luat revanșa și a marcat împotriva fostei echipe.
După ce a înscris, atacantul a făcut un semn ca și când ar suna pe cineva, în zona din dreptul tribunei în care se afla Koeman, care era suspendat. La finalul partidei, fotbalistul lui Diego Simeone a spus că gestul nu îi era dedicat antrenorului catalanilor, care este, însă, liber să-l interpreteze cum vrea.
"Gestul de după gol e pentru oamenii care știu că am același număr de telefon și continui să-l folosesc. Pentru Koeman? Nu, nicidecum, dar dacă el așa vrea să interpreteze... Aranjasem să fac acest gest pentru băieții mei care urmau să facă același gest dacă voi înscrie", a declarat Suarez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo