Atletico Madrid – Barcelona se dispută sâmbătă, 2 octombrie, iar atacantul gazdelor nu uită felul în care a fost tratat pe Camp Nou. Uruguayanul are posibilitatea de a-i "semna sentinţa" lui Koeman, care este pe picior de plecare de la catalani după ultimele rezultate înregistrate în campionat şi Liga Campionilor.
Antrenorul olandez a anunţat în vara lui 2020 faptul că nu se mai bazează pe serviciile atacantului, iar acum acesta are şansa de a-şi lua revanşa pentru felul în care a fost tratat.
Liga
Real Madrid ia în calcul să-l răscumpere pe fotbalistul gonit de Zidane în Premier League
ACUM 3 ORE

Suarez nu uită şi nu iartă

Chiar dacă atacantul lui Atletico precizează faptul că nu poartă ranchiună pentru cele întâmplate, este imposibil să ne gândim la numele lui Luis Suárez și Ronald Koeman fără a le asocia cu episodul care a dus la plecarea uruguayanului de la Barcelona.
După câteva zile de antrenamente individuale, olandezul l-a informat că echipa nu se mai bazează pe el.
Ceea ce a venit mai târziu este bine cunoscut: transferul la Atlético, mai mult de 20 de goluri și încă un titlu care se adaugă palmaresului său impresionant.
"Uneori mă mai gândesc la ce s-a întâmplat, cum am fost tratat, ţinând cont că am oferit întotdeauna respect, dar nu port deloc ranchiună.", a mărturisit atacantul într-un interviu pentru Televisión Española.
Suarez a mai adăugat "Nu uit că anul trecut, în pre-sezon, m-au trimis să mă antrenez separat pentru a mă enerva de parcă aveam 15 ani., Am respectat ceea ce a spus antrenorul, am fost profesionist, dar m-a durut foarte tare, m-a deranjat, am ajuns acasă plângând de nervi".
Soarta se pare că a decis ca tocmai Atletico, cu Luis Suarez în teren, să o înfrunte pe Barcelona în ceea ce ar putea fi ultimul meci al lui Ronald Koeman ca antrenor al catalanilor, ţinând cont de ultimele rezultate dezastruoase.
În ceea ce priveşte perioadă slabă pe care o traversează Barcelona, uruguayanul a explicat: "Nu poţi fi mulţumit de ceea ce se întâmplă, am sentimente pentru acest club aşa cum am pentru Liverpool sau Ajax. Am jucat mulţi ani la Barcelona, însă acum suntem rivali şi îmi voi face meseria, aceea de a evolua foarte bine în tricoul lui Atletico".
Liga
Dani Alves se autopropune la Barcelona: "Dacă ei cred că au nevoie de mine, trebuie doar să mă sune"
ACUM 5 ORE
Liga
Lovitură pentru Barcelona! Negocierile pentru prelungirea contractului lui Ansu Fati s-au împotmolit
ACUM 16 ORE