Conform pubicației spaniole Sport, Inter, Milan și Juventus s-ar fi arătat deja interesate de serivciile atacantului olandez, care își dorește să plece liber de contract la vară, exact cum a venit pe Camp Nou.
El este conștient de faptul că nu va mai primi multe șanse din partea lui Xavi, odată cu noile achiziții făcute de catalani. Depay este în prezent accidentat, însă rolul său în echipa Barcelonei nu mai este atât de important. Marele susținător al lui Depay, Ronald Koeman, a plecat de la Barcelona, iar venirile lui Ferran Torres, Adama Traore și Aubameyang îi diminuează foarte mult șansele de ap prinde un loc de titular.
El a venit pe Camp Nou cu gândul că va juca meci de meci titular, așa că acesta se gândește deja la o schimbare de peisaj. El ar putea ajunge în Italia, fiind dorit de mai multe echipe de acolo. Memphis a început foarte bine sezonul la Barcelona cu Koeman pe bancă, însă încet, încet, randamentul său a scăzut odată cu jocul echipei.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
ACUM 18 ORE

Depay a pierdut echipa la Barcelona

Barcelona l-a demis pe Koeman, iar Xavi i-a acordat mai multe șanse pentru că nu avea alte soluții ofensive. Totuși, în luna ianuarie, atacul Barcelonei a fost schimbat total, iar Xavi a arătat că se bazează pe jucătorii noi veniți în această pauză de iarnă.
În cursul lunii ianuarie au existat speculații referitoare la o posibilă plecare a lui Memphis, însă el se simte bine la Barcelona. Va încerca să-și schimbe statutul în echipa lui Xavi, dar dacă nu va fi unul dintre pionii echipei, atunci va pleca la finalul sezonului, exprimându-și dorința de a deveni liber de contract, din moment ce Barcelona nu a plătit niciun ban pentru transferul său. Mai mult decât atât, Depay a refuzat oferte superioare din punct de vedere financiar pentru a veni pe Camp Nou.
CITEȘTE ȘI:
Sursa citată precizează că Lyon nu ar spune nu unei reveniri a lui Depay, dar olandezul este mai aproape de fotbalul italian. Milan, Inter și Juve s-ar fi arătat interesate de serviciile lui, iar fotbalistul ar putea fi atras de o aventură italiană la cel mai înalt nivel.
O decizie finală va fi luată la finalul sezonului, dar toate indiciile conduc către o plecare a lui Depay de la Barcelona. Memphis Depay mai are contract cu Barcelona până pe 30 iunie 2023. Olandezul este cotat la 45 de milioane de euro.
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
ACUM 19 ORE
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM O ZI