Astfel, transferul lui Aguero a fost înregistrat astăzi la Liga Profesionistă de Fotbal, după ce clubul a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Busquets şi Alba în legătură cu reducerea salariilor.
Operaţiunea s-a încheiat chiar în ultima zi de transferuri, din cauza faptului că nu a putut fi finalizată până la această dată, iar Aguero poate evolua acum pentru Barcelona.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 7 ORE

Aguero este jucătorul Barcelonei

Atacantul argentinian, care este în prezent accidentat, nu va putea debuta pentru Barcelona până în luna noiembrie. El nu a putut semna cu catalanii până astăzi din cauza fair-play-ului financiar.
Totuşi, reducerea salariilor a 2 dintre căpitanii Barcelonei a permis înregistrarea fostului golgheter de la Manchester City.
Clubul a oferit un comunicat în care a explicat situaţia: "Reducerile salariale ale lui Sergio Busquets și Jordi Alba, doi dintre cei patru căpitani ai primei echipe, semnate marți, au permis clubului FC Barcelona să îndeplinesacă două obiective: înscrierea la Liga Profesională de Fotbal (LFP) lui Sergio „Kun” Agüero. Acțiunile lui Sergio și Alba au constat în ajustări salariale ale contractele lor, care includ o reducere a salariului din acest sezon și amânarea anumitor plăţi. Aceste ajustări se adaugă celei semnate de Gerard Piqué în urmă cu câteva zile, care a permis și înscrierea coechipierilor în LFP, în acest caz Memphis, Èric Garcia și Rey Manaj. În acest fel, FC Barcelona finalizează înregistrările tuturor jucătorii săi la LFP".
După primele 3 etape, Barcelona se află pe locul 4 în Spania, cu 7 puncte, iar pentru catalni urmează meciul cu Bayern din grupele UEFA Champions League.
Liga
Real dă asaltul pentru un fotbalist din Ligue 1! Pentru cine și-au trimis reprezentantul în Franța
ACUM 16 ORE
Liga
Barcelona, acord total cu Adama Traore! Cât vor plăti catalanii pentru vitezistul de la Wolves
ACUM 18 ORE