Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficial | Busquets şi Alba, reduceri salariale pentru a-i face loc lui Aguero la Barcelona

Romeo Ene

Publicat 31/08/2021 la 19:33 GMT+3

Barcelona a oferit astăzi un comunicat în care precizează faptul că Sergio Busquets şi Jordi Alba au acceptat reducerea salariului. Scopul acestor micşorări este legat de transferul lui Sergio Aguero, care nu putea fi înscris la Liga Profesionistă de Fotbal.

Sergio Busquets (r.) im Duell mit Weston Mckennie

Credit imagine: Getty Images

Astfel, transferul lui Aguero a fost înregistrat astăzi la Liga Profesionistă de Fotbal, după ce clubul a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Busquets şi Alba în legătură cu reducerea salariilor.
Operaţiunea s-a încheiat chiar în ultima zi de transferuri, din cauza faptului că nu a putut fi finalizată până la această dată, iar Aguero poate evolua acum pentru Barcelona.

Aguero este jucătorul Barcelonei

Atacantul argentinian, care este în prezent accidentat, nu va putea debuta pentru Barcelona până în luna noiembrie. El nu a putut semna cu catalanii până astăzi din cauza fair-play-ului financiar.
Totuşi, reducerea salariilor a 2 dintre căpitanii Barcelonei a permis înregistrarea fostului golgheter de la Manchester City.
Clubul a oferit un comunicat în care a explicat situaţia: "Reducerile salariale ale lui Sergio Busquets și Jordi Alba, doi dintre cei patru căpitani ai primei echipe, semnate marți, au permis clubului FC Barcelona să îndeplinesacă două obiective: înscrierea la Liga Profesională de Fotbal (LFP) lui Sergio „Kun” Agüero. Acțiunile lui Sergio și Alba au constat în ajustări salariale ale contractele lor, care includ o reducere a salariului din acest sezon și amânarea anumitor plăţi. Aceste ajustări se adaugă celei semnate de Gerard Piqué în urmă cu câteva zile, care a permis și înscrierea coechipierilor în LFP, în acest caz Memphis, Èric Garcia și Rey Manaj. În acest fel, FC Barcelona finalizează înregistrările tuturor jucătorii săi la LFP".
După primele 3 etape, Barcelona se află pe locul 4 în Spania, cu 7 puncte, iar pentru catalni urmează meciul cu Bayern din grupele UEFA Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo