A fost primul meci din istoria Champions League în care catalanii nu au expediat niciun şut pe spaţiul porţii, iar consiliul de directori al celor de la Barcelona a organizat o şedinţă în care se cere demiterea antrenorului principal, după eşecul categoric din partida cu Bayern.
Conform TV3 şi AS, mai mulți membri ai Consiliului de Administrație prezidat de Joan Laporta s-au întâlnit joi şi au cerut demiterea imediată a lui Ronald Koeman. Deocamdată, președintele nu a luat încă o decizie, dar şi-a pierdut încrederea în olandezul de pe banca Barcelonei.
Liga
Coutinho atinge centenarul, dar Barcelona a "scăpat" de o plată de 20 de milioane de euro
ACUM 9 ORE

Postul lui Koeman, în pericol după înfrângerea cu Bayern

Contractul tehnicianului cu Barcelona expiră în iunie 2022, iar Barcelona ar trebui să-i plătească 12 milioane de euro în cazul în care îl va demite pe Koeman.
Mai mult decât atât, ar trebui să-i găsească un înlocuitor, însă conform AS, nu s-a luat legătura cu niciun antrenor până în acest moment.
S-a vehiculat în ultima vreme căJordi Cruyff, consilierul lui Laporta, ar putea prelua echipa, dar acesta este absolut reticent să fie pus într-o poziție în care ar înlocui un prieten, iar Laporta nu îl consideră pe Sergi Barjuan, antrenorul Academiei, calificat pentru a prelua conducerea primei echipe în acest moment.
Un alt nume vehiculat a fost cel al lui Xavi, care antrenează în Qatar, dar e greu de crezut că va veni în acest moment dificil.
"Salutare, 'cules', sunt la fel de dezamăgit și supărat ca voi. Trebuie să vă spun că ce s-a întâmplat este una dintre situațiile la care ne așteptam. Și vă cer răbdarea voastră și să continuați să susțineți echipa. Vă cer, de asemenea, să aveți încredere în noi, cei care conducem clubul. Avem nevoie de timp și de încredere, și nu avem niciun dubiu că vom putea ieși din această situație. Vă mulțumesc foarte mult și trăiască Barca!", a fost mesajul lui Laporta, după înfrângerea cu Bayern din Champions League.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Ronaldo Koeman, în contextul în care catalanii au până la finalul acestei luni doar partide uşoare. Dacă va exista un nou pas greşit până la partida cu Atletico Madrid, nu e exclus ca Laporta să forţeze despărţirea de batav.
Liga
Perez vrea să fie de neoprit! Suma uriașă pe care Real e dispusă să o plătească pentru Haaland
ACUM 15 ORE
Liga
Avertisment pentru Barca cu privire la transferurile lui Mbappe și Haaland! "Nu s-ar putea acomoda"
ACUM 18 ORE