Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, victorie chinuită cu Granada! În lipsa lui Benzema, Asensio a fost eroul madrilenilor

Nicu Savin

Publicat 07/02/2022 la 01:00 GMT+2

Real Madrid a câștigat la limită partida de pe teren propriu cu Granada, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Marco Asensio, cu cemai mai mult de 15 minte de finalul partidei.

Marco Asensio of Real Madrid celebrates his 1-0 during the La Liga Santander match between Real Madrid v Granada at the Santiago Bernabeu on February 6, 2022 in Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid nu traversează cea mai bună perioadă a sezonului, dar echipa lui Ancelotti a dat încă o dovadă că poate obține rezultate chiar și fără să joace cel mai strălucitor fotbal. Într-o zi marcată de derby-ul Barcelona - Atletico Madrid, Realul a întâlnit Granada, pe Bernabeu, iar meciul a fost mult mai dificil pentru "galactici" decât s-ar fi părut.
Fără Benzema, Mendy și Casemiro, accidentați, dar și fără Viniciu, suspendat, madrilenii au suferit serios în meciul cu Granada.Cea mai mare ocazie a primei reprize le-a aparținut oaspeților. În minutul 4, Antonio Puertas a scăpat singur cu Courtois, dar belgianul și-a salvat echipa cu o intervenție de excepție.

Real Madrid, salvată de Asensio

Prima șansă cu adevărat mare a Realului a venit abia în minutul 61, când portarul Granadei a respins șutul puernic trimis de Asensio din centrul careului. În minutul 65, Ancelotti a schimbat liniile în atac, Jovic și Hazard înlocuindu-i pe Isco și Rodrygo, dar golul a venit tot de la Asensio.
Alaba a recuperat o minge la aproximativ 25 de metri și balonul a ajuns la Asensio, iar acesta nu a stat pe gânduri și a trimis un trasor care s-a oprit în plasa porții lui Maximiano, portarul oaspeților neavând cum să se opună unei asemenea execuții. Acesta a fost al 4-lea gol marcat de Asensio din afara careului în acest sezon, în toate competițiile, niciun alt jucător din La Liga nereușind această performanță.
Asensio putea face dubla în minutul 83, dar a șutat mult mai modest decât la faza golului și Maximiano a respins. Granada nu a avut forța să pună probleme pe final și s-a terminat 1-0, rezultat care consolidează poziția de lider a Realului. Madrilenii s-au distanțat acum la 6 puncte de Sevilla, formație care a scos doar un punct din deplasarea cu Osasuna, Rakitic ratând un penalty în prelungiri.
În etapa viitoare, echipa lui Ancelotti va avea o deplasare dificilă, urmând a juca pe terenul lui Villarreal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo