Real Madrid nu traversează cea mai bună perioadă a sezonului, dar echipa lui Ancelotti a dat încă o dovadă că poate obține rezultate chiar și fără să joace cel mai strălucitor fotbal. Într-o zi marcată de derby-ul Barcelona - Atletico Madrid, Realul a întâlnit Granada, pe Bernabeu, iar meciul a fost mult mai dificil pentru "galactici" decât s-ar fi părut.
Fără Benzema, Mendy și Casemiro, accidentați, dar și fără Viniciu, suspendat, madrilenii au suferit serios în meciul cu Granada.Cea mai mare ocazie a primei reprize le-a aparținut oaspeților. În minutul 4, Antonio Puertas a scăpat singur cu Courtois, dar belgianul și-a salvat echipa cu o intervenție de excepție.

Real Madrid, salvată de Asensio

Liga Campionilor UEFA
Andy Robertson critică UEFA după finala Champions League: "Organizarea a fost un dezastru"
ACUM 26 MINUTE
Prima șansă cu adevărat mare a Realului a venit abia în minutul 61, când portarul Granadei a respins șutul puernic trimis de Asensio din centrul careului. În minutul 65, Ancelotti a schimbat liniile în atac, Jovic și Hazard înlocuindu-i pe Isco și Rodrygo, dar golul a venit tot de la Asensio.
Alaba a recuperat o minge la aproximativ 25 de metri și balonul a ajuns la Asensio, iar acesta nu a stat pe gânduri și a trimis un trasor care s-a oprit în plasa porții lui Maximiano, portarul oaspeților neavând cum să se opună unei asemenea execuții. Acesta a fost al 4-lea gol marcat de Asensio din afara careului în acest sezon, în toate competițiile, niciun alt jucător din La Liga nereușind această performanță.
Asensio putea face dubla în minutul 83, dar a șutat mult mai modest decât la faza golului și Maximiano a respins. Granada nu a avut forța să pună probleme pe final și s-a terminat 1-0, rezultat care consolidează poziția de lider a Realului. Madrilenii s-au distanțat acum la 6 puncte de Sevilla, formație care a scos doar un punct din deplasarea cu Osasuna, Rakitic ratând un penalty în prelungiri.
În etapa viitoare, echipa lui Ancelotti va avea o deplasare dificilă, urmând a juca pe terenul lui Villarreal.
Liga Campionilor UEFA
Șeful lui Real Madrid a uitat deja de Mbappe! Ce a spus după victoria din finala Champions League
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Ferdinand, deranjat de declarația lui Owen despre Liverpool: "Lipsă de respect față de Real Madrid"
ACUM 2 ORE