Barcelona a debutat cu stângul în grupele Champions League în sezonul 2021/22, fiind învinsă cu 0-3 de Bayern Munchen, la capătul unui meci în care gazdele nu au trimis niciun șut pe spațiul porții lui Neuer. În urma acestui eșec, presa din Spania a început să vorbească tot mai mult despre despărțirea catalanilor de Ronald Koeman.
Șefii de pe Camp Nou ar fi avut o ședință după meciul din Champions League în care au discutat despre demiterea olandezului. Unii dintre oficiali consideră că antrenorul trebuie să plece imediat de la echipă, chiar dacă acest lucru ar însemna ca Barcelona să-i achite 12 milioane de euro, iar alții vor să-i mai dea o șansă.
În final, reprezentanții clubului s-ar fi decis să ia o hotărâre finală în ceea ce-l privelște pe tehnicianul olandez în funcție de rezultatele pe care echipa le va obține în partidele cu Granada, Cadiz și Levante din La Liga.
Liga
Xavi a reacționat după criticile aduse de Ronald Koeman! "Am crezut că am găsit cheia succesului"
30/04/2022 LA 15:13
Între timp, jurnalistul Toni Juanmarti a scris în această dimineață pe contul său de Twitter că oficialii Barcelonei i-ar fi propus lui Jordi Cruyff să îi ia locul lui Koeman pe banca tehnică a echipei blaugrana. Fiul legendarului Johan Cruyff nu a stat prea mult pe gânduri, spunând că nu vrea să facă acest pas acum.

"Datorită mie, Barcelona are viitor"

La începutul acestei săptămâni, înainte de meciul cu Bayern Munchen, antrenorul catalanilor a declarat pentru Mundo Deportivo că viitorul echipei, pe care îl prevede luminos, i se datorează în totalitate. Koeman a spus că acest lucru are la bază faptul că el a pus accent pe jucătorii tineri ai clubului, cărora le-a oferit încredere.
"Datorită mie, acest club are viitor. Nu este vorba doar de Pedri. Există încă patru sau cinci jucători în vârstă de 18-19 ani care vor juca fantastic pentru acest club peste trei sau patru ani", a declarat Ronald Koeman.
În lotul Barcelonei, în acest moment, se află tinerii Ansu Fati (18 ani), Yusuf Demir (18 ani), Riqui Puig (22 de ani), Pedri (18 ani), Sergino Dest (20 de ani), Oscar Mingueza (22 de ani), Oscar Garcia (20 de ani) și Ronald Araujo (22 de ani).
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Fotbal
Ronald Koeman, ironic la adresa Barcelonei lui Xavi: "Când am plecat eu alta era situația!"
28/04/2022 LA 18:52
Fotbal
Ronald Koeman și-a aflat următoarea destinație! Ce echipă va antrena după despărțirea de Barcelona
05/04/2022 LA 09:53