Barcelona s-a despărțit în această vară de Lionel Messi, jucătorul care a marcat istoria clubului în ultimii 20 de ani. Catalanii se văd acum obligați să-și găsească un nou lider, iar Ronald Koeman trebuie să aibă la dispoziție soluții potrivite pentru ca echipa să rămână competitivă.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, antrenorul olandez nu a fost încântat de vestea că Messi nu va continua pe Camp Nou, întrebându-se cine va mai reuși să înscrie peste 30 de goluri pe sezon. Koeman ar fi de părere că jucătorii care au stat până acum în umbra argentinianului trebuie să facă un pas în față și să-și asume mai multe responsabilități.
Astfel, Barcelona are nevoie de un lider, iar presa din Spania vehiculează că acesta ar putea fi momentul ca Antoine Griezmann sau Philippe Coutinho să se ridice la înălțimea așteptărilor și să se impună în vestiar, dar și pe teren.
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM O ORĂ
Un alt jucător care s-ar putea face remarcat foarte repede este Memphis Depay, în care Ronald Koeman are încredere oarbă, cunoscându-i abilitățile de pe vremea când era selecționer al Olandei. De altfel, tehnicianul i-ar fi comunicat fostului jucător de la Olympique Lyon că așteaptă foarte multe de la el, fiind convins că are tot ce-i trebuie pentru a obține rezultate impresionante pe Camp Nou.
CINE VA FI LIDERUL BARCELONEI DUPĂ PLECAREA LUI MESSI?
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 3 ORE
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 18 ORE