Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sondaj: Barcelona începe era post-Messi! Cine crezi că va fi noul lider al echipei?

Bianca Dumitru

Actualizat 13/08/2021 la 20:49 GMT+3

Barcelona a rămas în această vară fără Lionel Messi, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei din ultimele două decenii. Acum, clubul blaugrana trebuie să se reinventeze și să-și găsească un nou lider, care să ajute echipa să se mențină la un nivel cât mai bun.

Antoine Griezmann, Memphis Depay y Riqui Puig (Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

Barcelona s-a despărțit în această vară de Lionel Messi, jucătorul care a marcat istoria clubului în ultimii 20 de ani. Catalanii se văd acum obligați să-și găsească un nou lider, iar Ronald Koeman trebuie să aibă la dispoziție soluții potrivite pentru ca echipa să rămână competitivă.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, antrenorul olandez nu a fost încântat de vestea că Messi nu va continua pe Camp Nou, întrebându-se cine va mai reuși să înscrie peste 30 de goluri pe sezon. Koeman ar fi de părere că jucătorii care au stat până acum în umbra argentinianului trebuie să facă un pas în față și să-și asume mai multe responsabilități.
Astfel, Barcelona are nevoie de un lider, iar presa din Spania vehiculează că acesta ar putea fi momentul ca Antoine Griezmann sau Philippe Coutinho să se ridice la înălțimea așteptărilor și să se impună în vestiar, dar și pe teren.
Un alt jucător care s-ar putea face remarcat foarte repede este Memphis Depay, în care Ronald Koeman are încredere oarbă, cunoscându-i abilitățile de pe vremea când era selecționer al Olandei. De altfel, tehnicianul i-ar fi comunicat fostului jucător de la Olympique Lyon că așteaptă foarte multe de la el, fiind convins că are tot ce-i trebuie pentru a obține rezultate impresionante pe Camp Nou.
Cine va fi liderul Barcelonei după plecarea lui Messi?
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo