Barcelona s-a despărțit în această vară de Lionel Messi, jucătorul care a marcat istoria clubului în ultimii 20 de ani. Catalanii se văd acum obligați să-și găsească un nou lider, iar Ronald Koeman trebuie să aibă la dispoziție soluții potrivite pentru ca echipa să rămână competitivă.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, antrenorul olandez nu a fost încântat de vestea că Messi nu va continua pe Camp Nou, întrebându-se cine va mai reuși să înscrie peste 30 de goluri pe sezon. Koeman ar fi de părere că jucătorii care au stat până acum în umbra argentinianului trebuie să facă un pas în față și să-și asume mai multe responsabilități.
Astfel, Barcelona are nevoie de un lider, iar presa din Spania vehiculează că acesta ar putea fi momentul ca Antoine Griezmann sau Philippe Coutinho să se ridice la înălțimea așteptărilor și să se impună în vestiar, dar și pe teren.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Un alt jucător care s-ar putea face remarcat foarte repede este Memphis Depay, în care Ronald Koeman are încredere oarbă, cunoscându-i abilitățile de pe vremea când era selecționer al Olandei. De altfel, tehnicianul i-ar fi comunicat fostului jucător de la Olympique Lyon că așteaptă foarte multe de la el, fiind convins că are tot ce-i trebuie pentru a obține rezultate impresionante pe Camp Nou.
CINE VA FI LIDERUL BARCELONEI DUPĂ PLECAREA LUI MESSI?
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14