Catalanii i-au transferat pe Ferran Torres, Adama Traore și Pierre-Emerick Aubameyang, cu scopul de a întări echipa pentru partea a doua a sezonului. Dani Alves venise deja liber de contract înaintea acestora.
Problema antrenorului Barcelonei este că, pentru meciurile din Europa League, va trebui să renunțe la unul dintre cei 4 fotbaliști transferați în această perioadă. Regulamentul UEFA nu permite trecerea pe listă a mai mult de 3 jucători transferați recent.
Primul meci al lui Aubameyang în tricoul Barcelonei ar putea fi chiar în week-end-ul următor, când echipa lui Xavi va juca pe teren propriu derby-ul cu Atletico Madrid.
Liga
Betis îl pierde pe Bellerin! Spaniolul se va întoarce la Arsenal, după ultima etapă din La Liga
ACUM 4 ORE
Arsenal a avut o singură doleanță în toată această tranzacție și anume ca Barcelona să-i plătească întreg salariul lui Aubameyang (aproximativ 350.000 € pe săptămână). La un moment dat se părea că totul a picat, dar gabonezul a renunțat la o parte a venitului său și mutarea a fost oficializată.

Ce jucător va "sacrifica" Xavi pentru Europa League

Lotul de jucători trebuie oricum definitivat până miercuri.
Conform MundoDeportivo, UEFA, așa cum precizează articolul 46 din regulamentul competițiilor sale, permite înscrierea a doar 3 jucători noi transferați în pauza de iarnă pe lista sa.
Noile transferuri făcute de Barcelona pot debuta în Europa League joia viitoare, 17 februarie, pe Camp Nou, împotriva lui Napoli, în manșa tur a șaisprezecimilor de finală Europa League.
CITEȘTE ȘI:
Conform sursei citate, Adama Traore ar fi cel care ar avea cele mai multe șanse pentru a nu fi păstrat în lot, ținând cont de faptul că Xavi are soluții pe postul lui, iar Dani Alves îi asigură o anumită experiență în meciurile importante. Ferran. Torres a fost cumpărat cu 55 de milioane de euro și este greu de crezut că nu va fi păstrat în lot, iar Aubameyang este un adevărat marcator, lucru la care catalanii au suferit destul de mult în acest sezon, în lipsa unui vârf de careu.
Catalanii au fost eliminați din grupele Ligii Campionilor și vor continua sezonul european în Europa League, o competiție cu care fanii catalani nu sunt obișnuiți, iar primul adversar este Napoli.
În cazul în care va ajunge în finala competiției, Barcelona va rămâne în Spania, deoarece partida va avea loc pe stadionul Sevillei, "Ramon Sanchez Pizjuan". Așadar, FC Barcelona a încheiat cu succes o campanie de transferuri extrem de tensionată. Catalanii au reușit să întărească echipa, în ciuda problemelor serioase din punct de vedere financiar
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
IERI LA 17:00
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
IERI LA 15:10