Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

4 fotbaliști, OUT de la Barcelona în iarnă! Cine sunt jucătorii de care vor să scape șefii de pe Camp Nou

Bianca Dumitru

Publicat 21/09/2022 la 18:37 GMT+3

Barcelona a avut o perioadă de mercato foarte bună în vară, iar acum șefii de pe Camp Nou sunt deja cu gândul la fereastra de transferuri din iarnă. Presa din Spania a anunțat cele 4 nume importante care ar putea pleca din lotul lui Xavi.

FC Barcelona-Cádiz

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a avut o vară foarte bună din punctul de vedere al transferurilor făcute, iar lotul lui Xavi a început sezonul foarte bine, remarcându-se drept o favorită la câștigarea titlului în Spania.
Catalanii se gândesc acum deja la următoarea fereastră de mercato, în care vor să scape de mai mulți jucători de care antrenorul nu mai are nevoie. Potrivit jurnaliștilor din Spania, șefii de pe Camp Nou ar intenționa să renunțe la 3 veterani ai clubului.
Cei de la site-ul Fichajes.net au scris că unul dintre fotbaliștii care ar putea pleca în iarnă este Gerard Pique. Fundașul și-a pierdut postul de titular, în această stagiune evoluând în doar două partide. Ibericul de 35 de ani ar fi putut să se despartă de Barcelona și în vară, dar a ales să rămână după ce a avut o discuție cu Xavi.
Un alt nume de pe lista celor care ar putea să părăsească clubul blaugrana în iarnă este Jordi Alba. Catalanii au vrut să-l trimită încă din vară pe fundaș la Inter, ajungând la o înțelegere cu italienii, dar fotbalistul nu a vrut atunci să plece.
Cel de-al treilea "veteran" care s-ar putea despărți în următoarea perioadă de mercato de Barcelona este Sergio Busquets. Mijlocașul se află în ultimul an de contract pe Camp Nou și nu duce lipsă de oferte, fiind dorit, printre altele, în MLS.
Citește și:

4 jucători, OUT de la Barcelona în iarnă

Pe lângă cei trei fotbaliști menționați, jurnaliștii Fichajes.net au anunțat că Barcelona ar vrea să scape în iarnă și de Memphis Depay.
Olandezul s-a aflat pe lista plecărilor încă din vară, fiind foarte aproape de o mutare la Juventus, însă transferul a picat în ultimul moment din cauza pretențiilor financiare prea mari ale fotbalistului.
În următoarea fereastră de mercato, catalanii ar urma să încerce din nou să scape de el, iar dacă nu va primi prea multe minute pe Camp Nou, Depay ar putea să-și dorească să plece la o echipă la care să joace mai mult.
Barcelona are un start foarte bun de sezon în La Liga. Catalanii au obținut cinci victorii și o remiză în primele 6 etape, având un golaveraj impresionant, de 18-1.
După pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, Barcelona va juca în deplasare, pe terenul celor de la Mallorca, pe 1 octombrie, de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo