Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrei Rațiu, în vizorul unui club de top! Marca anunță că e în concurență cu un jucător de la Real Madrid

Nicu Savin

Publicat 31/08/2022 la 17:15 GMT+3

Andrei Rațiu, legitimat în prezent la Huesca, poate ajunge în La Liga. Conform Marca, Villarreal este pe urmele fotbalistului român. Totuși, prima variantă a trupei lui Unai Emery este Odriozola, jucătorul lui Real Madrid.

Andrei Rațiu (România)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Andrei Rațiu poate reveni la Villareal, formație care l-a lansat în fotbalul mare. Românul a fost crescut în academia "Submarinului Galben", dar a fost cedat, pe gratis, la Huesca, în 2021.
Potrivit publicației spaniole Marca, Villareal dorește să transfere un fundaș dreapta, iar Andrei Rațiu este una dintre variantele formației antrenate de Unai Emery.
Totuși, fotbalistul român are o concurență puternică, Villareal fiind interesatăși de Odriozola, fotbalist legitimat în prezent la Real Madrid. Odriozola nu mai intră în planurile lui Carlo Ancelotti și, conform sursei citate, vrea să plece de la campioana Spaniei. De asemenea, Odriozola se aflăși pe lista lui Real Sociedad.
În cazul în care mutarea lui Odriozola nu se va materializa, Villareal va încerca să îl aducă în lot pe Andrei Rațiu, românul fiind un favorit al conducerii echipei.
Citește și:

Andrei Rațiu a fost și în vizorul unor echipe din Italia.

În urmă cu câteva săptămâni fotbalistul român a fost dorit de Monza, echipă nou promovată în Serie A. Italienii îl considerau pe român soluția perfectă pentru flancul drept al defensivei.
De asemenea, românul a mai fost dorit în trecut și de Udinese, Sassuolo și Salernitana.
Andrei Rațiu are 8 selecții la echipa națională a României, fiind cotat la 1 milion de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. În sezonul trecut, pentru Huesca, Rațiu a jucat în 34 de partide, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo