Robert Lewandowski a făcut presiuni uriașe pentru a pleca la Barcelona și până la urmă Bayern a cedat. Potrivit unor surse din cadrul clubului catalan transferul se va face pentru 45 de milioane de euro plus 5 în cazul în cazul în care Lewandowski o va ajuta pe Barcelona să-și îndeplinească mai multe obiective. Campiona Germaniei a dorit 50 de milioane, fără niciun bonus, dar dorința polonezului de a încheia transferul cât mai repede a contat foarte mult. Lewandowski plănuiește să ajungă astăzi la Barcelona pentru a-și alege casă. Se știe, din perioada Bayern, că familia Lewandowski preferă un stil viață foarte liniștit, în natură. De aceea, oficialii catalani i-au oferit, conform presei de la Barcelona, 3 variante de casă în afara vieții agitate din oraș.
Golgheterul Bundesligii din ultimele 5 sezoane s-a antrenat cu Bayern încă de marți, dar a refuzat p întâlnire cu fanii programată pentru această dimineață.
Liga
Barcelona, pregătită pentru noul sezon! Anunțul lui Xavi înainte de meciul pentru Trofeul Gamper
IERI LA 15:21
PSG A CÂȘTIGAT PRIMUL MECI CU GALTIER PE BANCĂ! MESSI, GEST NEAȘTEPTAT, DUPĂ CE A SCOS UN PENALTY
RAREȘ ILIE A DEZVĂLUIT CUM A AFLAT DESPRE TRANSFERUL LA NICE! LA CE MARE CLUB VISEAZĂ SĂ JOACE
RAPHINA L-A IGNORAT TOTAL PE MESSI! A NUMIT ALȚI 3 JUCĂTORI DE LA BARCELONA CARE I-AU FOST IDOLI

Robert Lewandowski va semna un contract până la 38 de ani!

Robert Lewandowski avea deja aranajat contractul cu Barcelona, Deși va împlini în august 34 de ani, polonezi a primit o propunere de 4 sezoane de contract. Impresarul său, Pini Zahavi avea acest contract pe masă de cel puțin 2 luni și se aștepta răspunsul din Germania. Bayern a cedat, iar Lewandowski va deveni săptămâna viitoare jucătorul echipei de pe Camp Nou. Polonezul care a marcat 344 de goluri în 8 ani pentru echipa bavareză a fost deranjat de faptul că în iarana trecută conducerea lui Bayern i-a căutat înlocuitor. Campioana Germaniei nu a reușit să-l convingă pe Haaland și a rămas și fără Lewandowski! Bayern își va prezenta lotul astăzi, dar fără starul ultimilor ani. Interesant este faptul că bavarezii vor pleca într-un turneu în Stele Unite, la fel ca și Lewandowski. Barcelona va merge la Miami, unde are programate 5 meciuri amicale (unul chiar cu Real Madrid), iar Bayern va juca la Washington cu DC United și la Green Bay cu Manchester City.
PE CE LOC VA TERMINA BARCELONA ÎN SEZONULUI 2022-2023?

Lewandowski, parte din planul de redresare a Barcelonei

Robert Lewandowski este al patrulea transfer de marcă făcut de Xavi în ultima lună. Catalanii i-au adus deja pe fundașul Christensen (liber de contract, ultima dată la Chelsea), mijlocașul Kessie (liber de contract, ultima dată la Milan) și mijlocașul ofensiv Raphinha (cu 60 de milioane de la Leeds).
Liga
Lewandowski a primit numărul 9 la Barcelona la ordinul lui Laporta! Cum a reacționat Memphis Depay
05/08/2022 LA 18:08
Liga
Barcelona, înștiințată de la La Liga că nu poate înregistra noile achiziții! Ce soluții au catalanii
05/08/2022 LA 16:21