Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lewandowski, jefuit în timp ce dădea autografe! A fugit cu mașina după hoți și a făcut accident

Nicu Savin

Publicat 18/08/2022 la 22:02 GMT+3

Robert Lewandowski a trăit momente de groază înainte de antrenamentul de azi al Barcelonei. Polonezul a fost jefuit în momentul în care le oferea autografe unor fani. Acesta a încercat să fugă cu mașina după hoți, dar a făcut un mic accident. Din fericire, atacantul a scăpat fără nicio lovitură, iar poliția i-a prins repede pe răufăcători, recuperând bunurile, un telefon și un ceas foarte scump.

Robert Lewandowski wurde in Barcelona überfallen

Credit imagine: Getty Images

Robert Lewandowski a fost implicat într-un episod nefericit în momentul când s-a prezentat la baza de pregătire a Barcelonei. Polonezul, aflat în propria mașină, a fost întâmpinat de o mare masă de fani, care i-au cerut fotografii și autografe.
Binevoitor, atacantul a deschis geamul mașinii și a început să semneze diverse obiecte ale suporterilor, dar unii dintre aceștia au profitat de moment pentr a-l jefui. Conform Sport.es, polonezul a fost deposedat de telefonul mobil și de ceasul pe care îl purta.

Lewandowski a trăit momente de coșmar la baza de antrenament a Barcelonei

Lewandowski a intrat în panică și a pornit cu mașina în urmărirea hoților, dar aventura s-a terminat repede, deoarece automobilul a fost implicat într-un mic accident. Din fericire, poliția a continuat urmărirea și i-a prins repede pe răufăcători. Aceștia ascunseseră bunurile furate sub un copac, iar acestea au fost recuperate și înapoiate lui Lewandowski.
Conform sursei citate, valoarea ceasului pe care îl purta Lewandowski este de 75.000 de €.
Robert Lewandowski nu a început tocmai bine aventura la Barcelona. Polonezul nu și-a putut ajuta echipa să debuteze cu o victorie în noul sezon din La Liga, catalanii remizând alb în duelul de pe Camp Nou cu Rayo Vallecano. Echipa lui Xavi va juca în runda a 2-a în deplasare cu Real Sociedat, iar Lewandowski & Co sunt așteptați să arate o cu totul altă față.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo