Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”De cascadorii râsului!” Reacția antrenorului lui Tătărușanu după gafa portarului român

Vlad Dumitrescu

Actualizat 03/02/2020 la 12:54 GMT+2

Ciprian Tătărușanu a fost titular în meciul pierdut de Lyon cu Nice cu 2-1 însă portarul român a gafat la primul gol primit înscris de Nice.

tatarusanu

Credit imagine: Getty Images

Partida a început foarte prost pentru Lyon. După 22 de minute, fundașul Marcal a văzut direct cartonașul roșu după ce a comis un fault din poziția de ultim apărător, la marginea careului. Peste 10 minute, Dolberg a reușit să deschidă scorul, la finalul unei faze în care Tătărușanu a gafat grav.
Lees Melou a șutat de la 25 de metri, iar internaționul român a repins slab, în fața porții, de unde Dolberg a reluat în plasă.
După această fază, la care Tătărușanu a alunecat, el a cerut să i se aducă o nouă perechete de ghete. După partidă, Rudi Garcia a comentat golul primit de român.
Lyon's French coach Rudi Garcia reacts during the French L1 football match between OGC Nice and Olympique Lyonnais at the "Allianz Riviera" stadium in Nice, southeastern France, on February 2, 2020
”Am luat un prim gol de cascadorii râsului. Portarul nostru a alunecat”, a declarat Garcia.
Lyon nu mai pierduse un meci oficial de la jumătatea lunii decembrie, când formația lui Tătărușanu pierdea pe teren propriu, scor 0-1, contra lui Rennes. Pentru portarul naționalei României, meciul de astăzi a fost al 6-lea din actualul sezon. Cu Tătărușanu între buturi, Lyon câștigase toate cele 5 dueluri de până acum.
În urma acestui eșec, Lyon a coborât pe locul 6 în Ligue 1, la 8 puncte în spatele podiumului.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo