Marseille urma să găzduiască Saint-Etienne vineri în primul meci al noului sezon din Ligue 1. Campania trecută a fost oprită în aprilie din cauza pandemiei de coronavirus iar PSG, cu 12 puncte avans la vârf, a fost declarată campioană.
Astfel, Marseille - Saint-Etienne se va juca pe 16/17 septembrie. Liga din Franța le-a transmis cluburilor săptămâna trecută protocolul pentru coronavirus. Astfel, dacă un club are mai mult de trei cazuri, acest lucru va duce la amânarea partidei.

Patru cazuri de coronavirus la Marseille

Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
Fostul fundaș al lui Aston Villa, Jordan Amavi, a fost depistat pozitiv săptămâna trecută iar alți trei jucători s-au găsit în aceași situație la ultima rundă de teste.
Marseille anulase anterior un amical cu Stuttgart după testul pozitiv al lui Amavi. Echipa antrenată de fostul manager al lui Chelsea, Andre Villas-Boas, a încheiat pe locul doi stagiunea trecută.
Vestea vine în contextul în care Franța ar putea avea ambele finaliste din UEFA Champions League. PSG va întâlni RB Leipzig, în timp ce Lyon, care a eliminat-o pe Manchester Cty, va da piept cu Bayern Munchen în semifinale.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14