Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Debutul Ligue 1 se amână! Au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus

Vlad Dumitrescu

Actualizat 18/08/2020 la 17:40 GMT+3

Meciul de deschidere al sezonului 2020/2021 din Ligue 1 a fost amânat după ce au fost depistate patru cazuri de coronavirus la Marseille.

Spieler von Olympique Marseille

Credit imagine: Getty Images

Marseille urma să găzduiască Saint-Etienne vineri în primul meci al noului sezon din Ligue 1. Campania trecută a fost oprită în aprilie din cauza pandemiei de coronavirus iar PSG, cu 12 puncte avans la vârf, a fost declarată campioană.
Astfel, Marseille - Saint-Etienne se va juca pe 16/17 septembrie. Liga din Franța le-a transmis cluburilor săptămâna trecută protocolul pentru coronavirus. Astfel, dacă un club are mai mult de trei cazuri, acest lucru va duce la amânarea partidei.

Patru cazuri de coronavirus la Marseille

Fostul fundaș al lui Aston Villa, Jordan Amavi, a fost depistat pozitiv săptămâna trecută iar alți trei jucători s-au găsit în aceași situație la ultima rundă de teste.
Marseille anulase anterior un amical cu Stuttgart după testul pozitiv al lui Amavi. Echipa antrenată de fostul manager al lui Chelsea, Andre Villas-Boas, a încheiat pe locul doi stagiunea trecută.
Vestea vine în contextul în care Franța ar putea avea ambele finaliste din UEFA Champions League. PSG va întâlni RB Leipzig, în timp ce Lyon, care a eliminat-o pe Manchester Cty, va da piept cu Bayern Munchen în semifinale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo