Marseille urma să găzduiască Saint-Etienne vineri în primul meci al noului sezon din Ligue 1. Campania trecută a fost oprită în aprilie din cauza pandemiei de coronavirus iar PSG, cu 12 puncte avans la vârf, a fost declarată campioană.
Astfel, Marseille - Saint-Etienne se va juca pe 16/17 septembrie. Liga din Franța le-a transmis cluburilor săptămâna trecută protocolul pentru coronavirus. Astfel, dacă un club are mai mult de trei cazuri, acest lucru va duce la amânarea partidei.

Patru cazuri de coronavirus la Marseille

Ligue 1
Messi, răspuns răspicat când a fost întrebat de diferențele dintre MSN și tridentul de vis de la PSG
09/10/2021 LA 15:23
Fostul fundaș al lui Aston Villa, Jordan Amavi, a fost depistat pozitiv săptămâna trecută iar alți trei jucători s-au găsit în aceași situație la ultima rundă de teste.
Marseille anulase anterior un amical cu Stuttgart după testul pozitiv al lui Amavi. Echipa antrenată de fostul manager al lui Chelsea, Andre Villas-Boas, a încheiat pe locul doi stagiunea trecută.
Vestea vine în contextul în care Franța ar putea avea ambele finaliste din UEFA Champions League. PSG va întâlni RB Leipzig, în timp ce Lyon, care a eliminat-o pe Manchester Cty, va da piept cu Bayern Munchen în semifinale.
Ligue 1
"Kylian, nici măcar Messi nu te poate convinge să rămâi la PSG?". Răspunsul lui Mbappe
05/10/2021 LA 07:11
Ligue 1
Neymar, distrus de un fost jucător de la PSG: "Un ticălos răsfățat"
04/10/2021 LA 04:50