Marseille urma să găzduiască Saint-Etienne vineri în primul meci al noului sezon din Ligue 1. Campania trecută a fost oprită în aprilie din cauza pandemiei de coronavirus iar PSG, cu 12 puncte avans la vârf, a fost declarată campioană.

Astfel, Marseille - Saint-Etienne se va juca pe 16/17 septembrie. Liga din Franța le-a transmis cluburilor săptămâna trecută protocolul pentru coronavirus. Astfel, dacă un club are mai mult de trei cazuri, acest lucru va duce la amânarea partidei.

Ligue 1
Trupa lui Tuchel, decimată! A venit "nota de plată" după PSG – OM: cât lipsește Neymar
17/09/2020 LA 07:07

Patru cazuri de coronavirus la Marseille

Fostul fundaș al lui Aston Villa, Jordan Amavi, a fost depistat pozitiv săptămâna trecută iar alți trei jucători s-au găsit în aceași situație la ultima rundă de teste.

Marseille anulase anterior un amical cu Stuttgart după testul pozitiv al lui Amavi. Echipa antrenată de fostul manager al lui Chelsea, Andre Villas-Boas, a încheiat pe locul doi stagiunea trecută.

Vestea vine în contextul în care Franța ar putea avea ambele finaliste din UEFA Champions League. PSG va întâlni RB Leipzig, în timp ce Lyon, care a eliminat-o pe Manchester Cty, va da piept cu Bayern Munchen în semifinale.

Ligue 1
PSG, victorie chinuită în Ligue 1: "au reușit" în 2 meciuri ce nu au obținut în 62 de partide
17/09/2020 LA 05:27
Ligue 1
Cel mai bătrân jucător care evoluează într-una din cele 5 ligi de top din Europa, în ultimii 12 ani
16/09/2020 LA 06:43