Fotbal
Ligue 1

Junior Sambia, dus la terapie intensivă. Inițial, medicii au fost convinși că nu are COVID-19

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Junior Sambia (Montpellier) și Jean-Eudes Aholou (Strasbourg)

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
24/04/2020 la 05:42

Junior Sambia, mijlocașul de 23 de ani al lui Montpellier, a ajuns aseară la terapie intensivă, fiind suspect de coronavirus. El fusese anterior internat din cauza problemelor respiratorii avute.

Clubul din Sudul Franței trece prin momente grele, după ce un jucător al său se află într-o situație extrem de grea. Junior Sambia a fost internat zilele trecute, după ce s-a simțit rău, însă medicii nu s-au gândit că ar putea avea COVID-19. Starea sa s-a înrăutățit foarte mult ieri, anunță L'Equipe, astfel că mijlocașul a fost dus la terapie intensivă.

Montpellier a confirmat că unul dintre jucătorii săi se află în spital, dar nu a declinat identitatea acestuia. Însă prestigiosul ziar francez a aflat despre cine este vorba, dar și câteva date importante în legătură cu situația sa.

Ligue 1

Mouscron, la un pas să devină satelitul unui club important din Europa. Toate detaliile tranzacţiei

IERI LA 12:29

"Din cauza problemelor respiratorii și digestive, unul dintre jucătorii noștri a fost internat în spital, pentru a beneficia de îngrijirea adecvată", se arată în comunicatul clubului francez.

Până ieri, când starea lui Junior Sambia s-a înrăutățit vizibil, medicii nu au luat în calcul că acesta ar putea avea coronavirus și, ca atare, nu a fost testat. Însă joi a dezvoltat o serie de simptome specifice, astfel că această ipoteză a devenit una extrem de probabilă. Dacă va fi pozitiv la COVID-19, Sambia ar fi primul jucător din Ligue 1 infectat cu virusul.

Junior Sambia a ajuns la Montpellier în 2017, pe vremea când avea doar 20 de ani. El a fost adus sub formă de împrumut de la Chamois Niortais, pentru ca apoi, prestațiile bune să îi facă pe oficialii campioanei din 2011-2012 să îl transfere definitiv.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Ligue 1

Jordan Diakiese, fostul jucător al lui PSG, a încetat din viaţă la doar 24 de ani

23/05/2020 LA 12:49
Ligue 1

Suma uluitoare cerută de un puşti de 17 ani de la PSG pentru a se transfera la Saint Etienne

23/05/2020 LA 11:07
Subiecte asemănătoare
FotbalLigue 1
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Liga

Cum va aduce La Liga un omagiu victimelor coronavirusului. Ce se va întâmpla în timpul partidelor

ACUM 4 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe