Clubul din Sudul Franței trece prin momente grele, după ce un jucător al său se află într-o situație extrem de grea. Junior Sambia a fost internat zilele trecute, după ce s-a simțit rău, însă medicii nu s-au gândit că ar putea avea COVID-19. Starea sa s-a înrăutățit foarte mult ieri, anunță L'Equipe, astfel că mijlocașul a fost dus la terapie intensivă.
Montpellier a confirmat că unul dintre jucătorii săi se află în spital, dar nu a declinat identitatea acestuia. Însă prestigiosul ziar francez a aflat despre cine este vorba, dar și câteva date importante în legătură cu situația sa.
"Din cauza problemelor respiratorii și digestive, unul dintre jucătorii noștri a fost internat în spital, pentru a beneficia de îngrijirea adecvată", se arată în comunicatul clubului francez.
Ligue 1
Comunicat dur al Ligii Spaniole de Fotbal după anunțul prelungirii transferului lui Mbappe la PSG!
22/05/2022 LA 08:08
Până ieri, când starea lui Junior Sambia s-a înrăutățit vizibil, medicii nu au luat în calcul că acesta ar putea avea coronavirus și, ca atare, nu a fost testat. Însă joi a dezvoltat o serie de simptome specifice, astfel că această ipoteză a devenit una extrem de probabilă. Dacă va fi pozitiv la COVID-19, Sambia ar fi primul jucător din Ligue 1 infectat cu virusul.
Junior Sambia a ajuns la Montpellier în 2017, pe vremea când avea doar 20 de ani. El a fost adus sub formă de împrumut de la Chamois Niortais, pentru ca apoi, prestațiile bune să îi facă pe oficialii campioanei din 2011-2012 să îl transfere definitiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Zidane și rolul său decisiv în telenovela Kylian Mbappé!
22/05/2022 LA 05:45
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
21/05/2022 LA 20:53