Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kylian Mbappe pune două condiții clare pentru a semna prelungirea contractului cu PSG

Nicu Savin

Publicat 19/05/2021 la 13:07 GMT+3

Kylian Mbappe nu s-a decis încă în privința viitorului său. Atacantul francez are pe masă o ofertă de prelungire a contractului cu PSG, dar presa din Hexagon scrie că acesta nu este întru totul de acord cu condițiile noii înțelegeri.

Kylian Mbappe, atacantul lui PSG

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe amână să ia o decizie asupra viitorului său. Ademenit cu un salariu uriaș pentru a continua la PSG, francezul este tentat și de o mutare la Real Madrid sau în Premier League. Totuși, o eventuală plecare în această vară este greu de realizat, deoarece PSG ar cere o sumă mare în schimbul său și niciun club nu va fi dispus să o achite, în condițiile în care atacantul mai are doar un an de contract cu echipa din capitala Franței.
Astfel, părțile implicate joacă un meci de șah de la distanță, fiecare dorind să iasă cât mai avantajos din toată această poveste. Le Parisien scrie că Mbappe încearcă să le forțeze mâna șefilor de pe Parc de Princes și ar accepta să semneze un nou acord, însă în condițiile impuse de el.

Kylian Mbappe pune două condiții pentru a continua la PSG

Oferta PSG-ului pentru atacant constă într-un contract până în 2025, cu un salariu stagional de 30 de milioane de €. Perioada contractuală nu este pe placul lui Mbappe, care nu vrea să mai petreacă atât de mult timp în capitala Franței, astfel că reprezentanții acestuia propun o variantă de compromis. Mai exact, Mbappe este dispus să semneze un nou acord, însă numai până în 2023, cu permisiunea de a pleca în vara anului viitor, dacă va avea oferte.
Astfel, situația din momentul de față s-ar prelungi cu un an, însă parizienii ar putea fi de acord, fiind siguri că îl vor avea pe Mbappe în echipă cel puțin încă un sezon. Marele obiectiv al lui PSG este câștigarea Champions League, iar cu Mbappe în teren șansele sunt cu siguranță mai mari.
De altfel, acesta este și țelul jucătorului, iar a 2-a condiție pusă de Mbappe pentru a continua la Paris este legată de partea sportivă. Francezul vrea să primească asigurări că echipa se va întări în vară, pentru a avea șanse mai mari în sezonul viitor în competiția supremă din fotbalul european.
Conform sursei citate, Mbappe consideră că este imperios necesară aducerea unui fundaș dreapta și a unui mijlocaș central la echipă. Alessandro Florenzi nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor la PSG și se va întoarce la Roma din vară, astfel că flancul drept va rămâne descoperit. În plus, în centrul liniei mediene, parizienii au avut mari probleme, mai ales când a lipsit Veratti. Leandro Paredes, Ander Herrera sau Gana Gueye nu au avut prestații convingătoare în acest sezon și Pochettino are nevoie de întăriri și pe acel post.
Kylian Mbappe a făcut un sezon bun, marcând 40 de goluri în 45 de partide în toate competițiile, dar atacantul este dezamăgit de evoluția în general a echipei. PSG a fost eliminată fără drept de apel de Manchester City în semifinalele Champions League și este aproape de a pierde și titlul în Ligue 1. Singura consolare a parizienilor ar putea veni din Cupa Franței, unde vor juca finala cu AS Monaco.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo