Kylian Mbappe continuă să uimească lumea fotbalului, la numai 22 de ani. Campionul mondial din 2018, cotat la 180 de milioane de euro de transfermarkt.com, se află pe radarul mai multor cluburi de top din Europa, în frunte cu Real Madrid.
"Galacticii" vor neapărat să-l aducă pe unul dintre Mbappe și Erling Haaland în viitorul apropiat, iar în presa internațională continuă să curgă informații în acest sens.
La numai câteva ore după ce cotidianul Marca anunța că Haaland este favorit să ajungă pe Santiago Bernabeu, publicația franceză L'Equipe a dezvăluit că PSG încearcă din răsputeri să-l oprească pe Mbappe.
Ligue 1
Messi, răspuns răspicat când a fost întrebat de diferențele dintre MSN și tridentul de vis de la PSG
09/10/2021 LA 15:23
Contractul atacantului de 22 de ani expiră în vara anului 2022, iar conducătorii lui PSG nici nu vor să se gândească la o posibilă despărțire.

Salariul colosal cu care PSG vrea să-l convingă pe Mbappe să-și prelungească înțelegerea

Potrivit L'Equipe, campioana Franței îi pregătește un contract răsunător lui Mbappe, cu un salariu anual de 30 de milioane de euro.
În prezent, Mbappe câștigă 25 de milioane de euro/sezon, iar în ultimul sezon - 2021/2022, va primi 26,6 milioane de euro, conform contractului semnat în 2018.
Chiar dacă va accepta noua ofertă, Mbappe tot nu va deveni cel mai bine plătit jucător de la PSG. Acest statut este ocupat de Neymar, care câștigă aproximativ 36 de milioane de euro/sezon.
Oficialii lui PSG consideră că noul contract pregătit pentru Mbappe va forța celelalte echipe să se retragă din cursa pentru semnătura sa.
Real Madrid a fost afectată la nivel financiar de pandemia de coronavirus și nu își permite să cheltuie sume amețitoare în următorii ani. Pe acest lucru se bazează și board-ul lui PSG, al cărui prim "11" este construit în jurul starului Kylian Mbappe.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009566.jpg

Mbappe, jucătorul momentului la PSG

Mbappe a fost cumpărat de PSG în urmă cu 3 ani, după ce parizienii le-au plătit suma de 145 milioane de euro celor de la AS Monaco. Tânărul atacant s-a dezvoltat enorm și a devenit unul dintre cei mai buni jucători din lume.
În actualul sezon, Mbappe a marcat 28 de goluri și a oferit 9 assist-uri în toate competițiile.
Cu Mbappe într-o formă extraordinară, PSG s-a calificat în sferturile UEFA Champions League, după ce a trecut de Barcelona. Pentru campioana Franței urmează reeditarea finalei din sezonul precedent, cu Bayern Munchen.
Ligue 1
"Kylian, nici măcar Messi nu te poate convinge să rămâi la PSG?". Răspunsul lui Mbappe
05/10/2021 LA 07:11
Ligue 1
Neymar, distrus de un fost jucător de la PSG: "Un ticălos răsfățat"
04/10/2021 LA 04:50