Într-un interviu oferit L'Equipe, Mbappe a vorbit pentru prima oară public despre dorința avută în vară de a se transfera la Real Madrid. Francezul va intra în ianuarie în ultimele 6 luni de contract cu formația din capitala Franței și pare decis să nu semneze o altă înțelegere. Nici măcar venirea lui Messi nu îl poate clinti, în contextul în care argentinianul pare a fi un garant al performanței. Întrebat dacă fostul star al Barcelonei nu poate contribui în vreun fel la hotărârea sa finală, Mbappe a fost categoric.
"Nu, deja am luat decizia și m-am gândit foarte bine la asta", a dezvăluit Mbappe pentru L'Equipe.
Întrebat dacă nu există nimic care să îl convingă să continue în capitala Franței, Kylian nu a mai fost atât de categoric. În fotbal se poate întâmpla orice, însă în acest moment planul lui pare clar: va semna cu Real Madrid, din postura de jucător liber de contract.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 4 ORE
"Sunt în fotbal de mult timp să știu că adevărul de ieri nu este adevărul de azi și nici cel de mâine. Dacă mi-ar fi spus cineva anul trecut că Messi va juca pentru PSG, nu aș fi crezut. Nu știu ce s-ar putea întâmpla în viitor, rămâne de văzut. Dar viitorul meu nu este prioritatea mea acum. Am folosit deja multă energie vara asta și a fost epuizant. Vreau să mă concentrez pe stagiunea actuală, voi da totul, indiferent ce se va întâmpla din vara lui 2022", a mai spus vârful.
CITEȘTE ȘI:
MBAPPE: "DA, L-AM NUMIT "VAGABOND" PE NEYMAR. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE CEI DOI DUPĂ CE IMAGINILE AU DEVENIT PUBLICE

PSG, ofertă uluitoare pentru Mbappe

Al Khelaifi continuă să spere că Mbappe va semna prelungirea și își permite să fie extrem de flexibil când vine vorba de salariul. Real nu poate concura sub nicio formă la acest capitol, lucru pe care mizează codnucerea lui PSG. Evident, azi Kylian e limpede că își dorește să ajungă la Madrid, dar o ofertă uriașă a francezilor, dublată de o eventuală primă de instalare, ar putea să îl facă să se răzgândească.
Conform presei franceze, Al Khelaifi a făcut în septembrie o nouă ofertă, care, în mod normal, ar fi trebuit să fie imposibil de refuzat. În prezent, Mbappe câştigă 566.000 dolari/săptămână (477.000 de euro). Ca atare, într-un an, vârful lui PSG câştigă aproape 23 de milioane de euro, conform angajamentului scadent în 2022. PSG i-a oferit un salariu brut de peste 100 de milioane, astfel că banii care ar fi ajuns în conturile campionului mondial ar fi depăşit 50 de milioane de euro în fiecare din anii de contract aferenţi noii înţelegeri.
În acest moment, partea financiară nu pare să fie atât de motivantă pentru Mbappe, astfel că a spus "nu" acestei sume incredibile. Doar că, cel mai probabil, va veni o altă propunere, îmbunătățită, până în ianuarie/ Dacă PSG va avea un sezon excelent, culminând cu trofeul Ligii Campionilor, iar Real va avea o stagiune modestă, nu e exclus ca atacantul din Hexagon să îşi reconsidere priorităţile.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi i-a speriat pe brazilieni cu forma de la Cupa Mondială! Avertismentul lui Dani Alves
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Neymar, discurs emoționant, după Brazilia - Coreea de Sud: "Mi-a fost teamă nu voi mai juca"
ACUM 12 ORE