PSG are o colecție de vedete, dar mai e mult până va avea o echipă care să se bată cu șanse la Champions League, așa cum visează patronii arabi ai echipei. Messi s-a enervat când a fost schimbat de Pochettino, cu Lyon, creând o vâlvă de nedescris, pentru ca italienii să scrie apoi despre faptul că Donnarumma, cel mai bun jucător de la Euro 2020, e total nemulțumit de statutul de rezervă.
Ulterior am asistat la un alt episod care ne arată că Pochettino nu gestionează cum trebuie problemele din vestiar. PSG a învins-o pe Montpellier, pe teren propriu, scor 2-0, grație reușitelor lui Gueye și Neymar. În final, stafful tehnic l-a scos pe Mbappe, pentru a-l odihni, iar acesta a fost surprins de camerele TV foarte nervos.
"Vagabondul ăsta nu îmi pasează deloc!", i-a spus Mbappe lui Gueye, după ce a fost schimbat. Trimiterea era către Neymar, care a luat multe acțiuni pe cont propriu și a colaborat mult mai bine cu Di Maria.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 4 ORE
Ieri, Mbappe a acordat în presa franceză un interviu în care a abordat mai multe subiecte, printre care și ieșirea la adresa lui Neymar. Francezul campion mondial a recunoscut că a folosit acele cuvinte, dar spune că astfel de lucruri sunt inerente în fotbal. Văzând că scandalul ia amploare în presă, Kylian a ținut să poarte o discuție cu brazilianul și lucrurile sunt lămurite.
"Da, l-am numit pe Neymar "vagabond", pentru că nu am fost fericit cu o pasă. Sunt lucruri care se întâmplă întotdeauna în fotbal. De aceea, imediat după ce subiectul a "explodat", am vorbit cu el despre asta. Asta se întâmplă pentru că vrem să câştigăm. Nu este o problemă între noi după asta", a spus Mbappe, citat de L`Equipe.

Relația Neymar-Messi, motiv de "gelozie" pentru Mbappe

Jurnaliștii de la RMC Sport nu cred că lucrurile sunt rezolvate între Mbappe și Neymar, ci vorbesc de o adevărată ruptură. Venirea lui Messi la Paris ar fi dus la răcirea relațiilor dintre brazilian și francez. Nu pentru că Messi ar avea ceva cu Kylian, dimpotrivă: acesta a venit cu inima deschisă la Paris, convins că acest trident ofensiv poate face din PSG "Regina Europei".
Neymar a fost cel care a insistat pentru ca sud-americanul să vină în capitala Franței și, odată transferul făcut, acesta a încercat să îi facă acomodarea cât mai plăcută. Ca atare, Messi și Neymar au fost nedespărțiți, pe cei doi legându-i o relație de prietenie din perioada Barcelona. Mbappe s-a simțit marginalizat, mai ales că știe că e într-o situație ingrată, din cauza contractului. Francezul a început să vadă conspirații unde nu sunt și să simtă că nu mai e deloc în lumina reflectoarelor.
Lucrurile sunt departe de a fi ideale în capitala Franței, chiar dacă transferurile din vară anunțau un sezon de excepție. Deocamdată, Pochettino are la dispoziție jucători uriași, dar PSG nu evoluează încă precum o echipă.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi i-a speriat pe brazilieni cu forma de la Cupa Mondială! Avertismentul lui Dani Alves
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Neymar, discurs emoționant, după Brazilia - Coreea de Sud: "Mi-a fost teamă nu voi mai juca"
ACUM 11 ORE