PSG are o colecție de vedete, dar mai e mult până va avea o echipă care să se bată cu șanse la Champions League, așa cum visează patronii arabi ai echipei. Messi s-a enervat când a fost schimbat de Pochettino, cu Lyon, creând o vâlvă de nedescris, pentru ca italienii să scrie apoi despre faptul că Donnarumma, cel mai bun jucător de la Euro 2020, e total nemulțumit de statutul de rezervă.
Ulterior am asistat la un alt episod care ne arată că Pochettino nu gestionează cum trebuie problemele din vestiar. PSG a învins-o pe Montpellier, pe teren propriu, scor 2-0, grație reușitelor lui Gueye și Neymar. În final, stafful tehnic l-a scos pe Mbappe, pentru a-l odihni, iar acesta a fost surprins de camerele TV foarte nervos.
"Vagabondul ăsta nu îmi pasează deloc!", i-a spus Mbappe lui Gueye, după ce a fost schimbat. Trimiterea era către Neymar, care a luat multe acțiuni pe cont propriu și a colaborat mult mai bine cu Di Maria.
Ligue 1
Leo Messi, "izolat" la PSG! Thierry Henry a dat verdictul: "Asta e echipa lui Mbappe!"
ACUM 11 ORE
Ieri, Mbappe a acordat în presa franceză un interviu în care a abordat mai multe subiecte, printre care și ieșirea la adresa lui Neymar. Francezul campion mondial a recunoscut că a folosit acele cuvinte, dar spune că astfel de lucruri sunt inerente în fotbal. Văzând că scandalul ia amploare în presă, Kylian a ținut să poarte o discuție cu brazilianul și lucrurile sunt lămurite.
"Da, l-am numit pe Neymar "vagabond", pentru că nu am fost fericit cu o pasă. Sunt lucruri care se întâmplă întotdeauna în fotbal. De aceea, imediat după ce subiectul a "explodat", am vorbit cu el despre asta. Asta se întâmplă pentru că vrem să câştigăm. Nu este o problemă între noi după asta", a spus Mbappe, citat de L`Equipe.

Relația Neymar-Messi, motiv de "gelozie" pentru Mbappe

Jurnaliștii de la RMC Sport nu cred că lucrurile sunt rezolvate între Mbappe și Neymar, ci vorbesc de o adevărată ruptură. Venirea lui Messi la Paris ar fi dus la răcirea relațiilor dintre brazilian și francez. Nu pentru că Messi ar avea ceva cu Kylian, dimpotrivă: acesta a venit cu inima deschisă la Paris, convins că acest trident ofensiv poate face din PSG "Regina Europei".
Neymar a fost cel care a insistat pentru ca sud-americanul să vină în capitala Franței și, odată transferul făcut, acesta a încercat să îi facă acomodarea cât mai plăcută. Ca atare, Messi și Neymar au fost nedespărțiți, pe cei doi legându-i o relație de prietenie din perioada Barcelona. Mbappe s-a simțit marginalizat, mai ales că știe că e într-o situație ingrată, din cauza contractului. Francezul a început să vadă conspirații unde nu sunt și să simtă că nu mai e deloc în lumina reflectoarelor.
Lucrurile sunt departe de a fi ideale în capitala Franței, chiar dacă transferurile din vară anunțau un sezon de excepție. Deocamdată, Pochettino are la dispoziție jucători uriași, dar PSG nu evoluează încă precum o echipă.
Fotbal
Cine sunt marii favoriți pentru Balonul de Aur 2021 după încheierea procesului de votare
ACUM 15 ORE
Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
ACUM 16 ORE