Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leonardo a confirmat interesul lui PSG pentru Messi! Ce a spus despre discuțiile cu Neymar și Mbappe

Nicu Savin

Actualizat 18/01/2021 la 16:12 GMT+2

Brazilianul Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a oferit un amplu interviu revistei France Footbal, în care a vorbit despre cele mai fierbinți subiecte din momentul de față de la vicecampiona Europei: interesul pentru Messi și stadiul negocierilor cu Neymar și Mbappe pentru prelungirea contractelor.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

PSG intenționează să-i facă o echipă stelară lui Mauricio Pochettino, scopul final fiind cucerirea Champions League. Oficialii parizienilor lucrează pe mai multe fronturi. Pe de o parte încearcă să aducă pe Parc de Princes jucători de valoare, iar pe de alta intenționează să-și păstreze actualele superstaruri: Neymar și Mbappe, ale căror contracte vor expira în vara lui 2022.
Presa internațională a scris în ultima vreme că parizienii vor să-l convingă pe Messi să se mute în capitala Franței. De asemenea, un alt fotbalist important vizat de PSG este Kun Aguero, care nu și-a prelungit deocamdată contractul cu Manchester City și ar putea semna și el din postura de jucător liber de contract.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Întrebat dacă interesul lui PSG pentru Messi este real, Leonardo a confirmat acest lucru, dar nu a dorit să ofere prea multe detalii: "Mari jucători precum Messi vor fi mereu pe lista lui PSG. Dar, desigur, nu este momentul să vorbim despre asta. Stăm la masa cea mare a celor care urmăresc îndeaproape această chestiune. De fapt, încă nu stăm la masa respectivă, dar scaunul nostru este rezervat. Patru luni în fotbal este o eternitate, mai ales în aceste vremuri."
Neymar și Mbappe, starurile celor de la PSG

Leonardo pune presiune pe Neymar și Mbappe

O altă chestiune extrem de delicată la clubul parizian este negocierea prelungirii înțelegerilor cu Neymar și Mbappe. Ambii jucători mai au contracte valabile doar până în vara lui 2022 și până acum nu au acceptat ofertele primite. Cel puțin în cazul lui Mbappe, informațiile din ultima vreme confirmă că acesta nu mai vrea să continue la PSG, iar cea mai probabilă destinație a sa este Real Madrid.
Chiar dacă PSG este unul dintre cele mai bogate cluburi din lume, e greu de crezut totuși că francezii își vor putea permite să plătească atât de multe vedete, mai ales în contextul în care fotbalul din Hexagon stă pe un butoi de pulbere din cauza lipsei banilor din drepturile TV.
Sportdirektor Leonardo verteidigt PSG-Spieler
Astfel, dacă Messi va accepta să lase Barcelona pentru PSG, aproape sigur Mbappe va fi lăsat să plece. În interviul acordat jurnaliștilor de la France Football, Leonardo a făcut referire și la negocierile cu cele 2 superstaruri și a pus oarecare presiune pe acestea, menționând că PSG nu va implora pe nimeni să rămână la club.
"Sper că ei (n.r. Neymar și Mbappe) sunt convinși că PSG este un loc bun în acest moment pentru un fottbalist ambițios și de foarte înalt nivel. Trebuie doar să găsim un acord între dorințele și cerințele lor și așteptărileși mijloacele noastre. Nu îi vom implora să rămână. Există mai multe argumente decât atât. Cei care vor cu adevărat să rămână vor rămâne. Vorbim regulat și am un sentiment bun asupra acestor două probleme.", a declarat Leonardo, citat de Mundo Deportivo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo