Pochettino a fost adus cu mari speranțe de oficialii din Hexagon, în iarnă, după demiterea lui Tuchel. Între timp, tehnicianul german a dus-o pe Chelsea în finala Ligii Campionilor, în timp ce PSG a părăsit cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume în faza semifinalelor, eliminată de City. Mai mult, Neymar&Co au eșuat și în campionat, unde au terminat pe doi, în spatele lui Lille, formație care a investit de cinci ori mai puțin în ultimele 3 sezoane.

Zidane, în locul lui Pochettino, visul lui PSG

S-a pus problema înlocuirii lui Pochettino după eșecul din Ligă, însă oficialii francezilor s-au grăbit să îl reconfirme. Acum, însă, atât presa din Spania, cât și cea din Franța susține că Nasser Al-Khelaifi se gândește la înlocuirea argentinianului.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Planul francezilor pare destul de clar: Zidane a plecat de la Real Madrid, iar varianta aducerii lui la Paris a încolțit în mintea oficialilor. Chiar dacă destinația probabilă a lui Zizou e Juventus, PSG e convinsă că are suficiente argumente - sportive și financiare - pentru a-l convinge.
Un garant al succesului în Champions League (a cucerit trei Ligi ale Campionilor la rând cu Real Madrid), fostul mare mijlocaș francez ar reprezenta o variantă ideală și în tentativa de a-l convinge pe Mbappe să semneze prelungirea contractului. Zizou a fost idolul lui Kylian, iar spectrul transferului la Real Madrid venea în contextul în care și-ar fi îndeplinit un vis: să fie antrenat de cel pe care l-a venerat în copilărie.

Pochettino, înapoi la Tottenham

Ieri, presa din Anglia a scris că Antonio Conte e în pole-position pentru a veni la Tottenham, însă The Athletic, una dintre cele mai credibile surse din Regat, anunța azi că Daniel Levy se gândește tot mai serios la "repatrierea" lui Pochettino.
Conform sursei citate, cele două părți ar fi discutat deja și oficialii lui Spurs au fost plăcut surprinși să afle că există o deschidere mare în acest sens din partea tehnicianului argentinian. Pochettino a plecat de la formația londoneză după ce în ultima perioadă a mandatului său a avut o relație foarte agitată cu Daniel Levy, dar acum toate neînțelegerile par de domeniul trecutului.
Cu Pochettino la cârmă, Spurs a fost o prezență constantă în Champions League, luptându-se într-un sezon chiar pentru titlu în cel mai puternic campionat al lumii. Antrenorul argentinian și-a dus echipa până în finala Ligii Campionilor, ultim act pierdut în fața lui Liverpool.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
20/05/2022 LA 10:33
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40