Atacantul lui PSG a reușit să marcheze același număr de goluri (18) ca și Wissam Ben Yedder, de la Monaco, însă oficialii Ligii au găsit o modalitate prin care să-i departajeze pe cei doi. Mbappe va beneficia de titlul de "cel mai bun marcator" datorită numărului de goluri reușite din acțiune. Toate cele 18 goluri ale tânărului jucător au fost înscrise din acțiune, în timp ce Ben Yedder a punctat de 3 ori din penalty.
Așadar, Mbappe își păstrează distincția de cel mai bun marcator din Ligue 1, după ce anul trecut a bifat prima sa performanță de acest fel, cu 33 de goluri reușite.
Podiumul celor mai buni marcatori a fost completat de Moussa Dembele, de la Olympique Lyon, care a înscris 16 goluri în stagiunea recent încheiată. La capitolul assist-urilor, Angel di Maria a dominat categoric: internaționalului argentinian de la PSG a oferit 14 pase decisive în acest sezon.
Ligue 1
Omul bănuit că i-a dat COVID-19 lui Messi a primit amenințări cu moartea. Acesta este negativ
03/01/2022 LA 18:11

PSG, campioană în Ligue 1

Stagiunea curentă din Ligue 1 a fost oprită definitiv de autoritățile franceze, pentru a evita orice risc de infectare a persoanelor pe stadioane, iar PSG a fost declarată campioană. În momentul întreruperii fotbalului, trupa lui Thomas Tuchel era lider în Ligue 1, cu un avans de 12 puncte față de Marseille. Acesta este al 3-lea titlu obținut în mod consecutiv de formația de pe Parc des Princes și al 9-lea cucerit de-a lungul istoriei sale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Leonardo: "Primele luni ale lui Messi la PSG sunt spectaculoase, dacă te uiți pe statistică"
20/12/2021 LA 09:34
Ligue 1
Leonardo, super-anunț pentru fanii PSG: "Semnează prelungirea! Va rămâne la Paris toată cariera"
17/12/2021 LA 07:54