"Reims este în stare de șoc", titrează Le Parisien, care anunță decesul lui Bernard Gonzalez. Doctorul care s-a ocupat în ultimii 23 de ani de jucătorii de la Stade de Reims a apelat la un gest extrem, temându-se de consencințele COVID-19. El fusese testat pozitiv la coronavirus și se afla în carantină în locuința sa, alături de soție, infectată și ea.
Conform primarului din Reims, Arnaud Robinet, Gonzalez a lăsat o scrisoare prin care și-a explicat gestul. "Transmit condoleanțe părinților săi, soției și familiei. Știu că a scris câteva rânduri prin care și-a argumentat decizia teribilă, dar nu am avut puterea să citesc scrisoarea", a spus edilul, conform sursei citate.
Sporturi cu Motor
Valentino Rossi i-a îndeplinit visul italiencei de 102 ani care s-a vindecat de coronavirus
05/04/2020 LA 06:23
Nimic din backgroundul lui Gonzalez nu indica o predispoziție spre sinucidere, iar starea lui de sănătate nu era precară, motiv pentru care se și afla în locuința proprie, și nu la spital. Totuși, criza generată de coronavirus devine pentru mulți greu de gestionat și se poate ajunge la adevărate drame, chiar dacă viața pacienților nu e în pericol iminent.
"Nu reușesc să îmi adun cuvintele, sunt uluit de această veste. Pandemia de coronavirus afectează Stade de Reims în inimă, ne-a părăsit o personalitate a clubului, un mare profesionist al sportului. Misiunea sa în cadrul clubului a fost îndeplinită cu maximum de profesionalism, într-o manieră pasională, mereu a fost altruist. Doctorul Gonzalez a fost iubit de noi toți, iar astăzi toate gândurile mele și ale clubului merg la soția sa și la părinții săi. Astăzi, o dramă teribilă ne-a lovit", a spus Jean Pierre Caillot, președintele clubului.
În Franța, autoritățile au anunțat 92.839 cazuri de coronavirus, 8078 dintre pacienți pierzându-și viața.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41