Cotidianul britanic The Times a informat astăzi faptul că Mbappe le-a transmis deja oficialilor parizieni că intenționează să plece vara viitoare. Dacă PSG va accepta acest lucru, urmează cel mai probabil negocierile cu cluburile care îl doresc dar au și fondurile necesare pentru a-l cumpăra pe francez.
Este binecunoscută dorința celor de la Real Madrid să îl aducă pe Mbappe pe Santiago Bernabeu. De asemenea, mai multe publicații au informat în repetate rânduri că destinația preferată de atacantul francez ar chiar capitala Spaniei, la cel mai titrat club european.

Mbappe, ultimul sezon la PSG?

Ligue 1
Messi, răspuns răspicat când a fost întrebat de diferențele dintre MSN și tridentul de vis de la PSG
09/10/2021 LA 15:23
Totuși, faptul că Lionel Messi va părăsi cel mai probabil Barcelona începând din sezonul viitor, i-ar putea aduce și pe catalani în ecuație. Ronald Koeman a început deja reconstrucția, însă dacă se va vedea lipsit de un jucător de nivelul lui Messi, cu siguranță îi va căuta un înlocuitor. Iar în acest moment nu pare să existe variantă mai bună decât Mbappe.
Mbappe, cel care încă nu a jucat încă pentru PSG, fiind în izolare după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, pare că va mai continua așadar încă un sezon la Paris, însă după aceea el dorește să plece, mai ales în situația în care parizienii nu vor cuceri nici în acest sezon UEFA Champions League.
Ligue 1
"Kylian, nici măcar Messi nu te poate convinge să rămâi la PSG?". Răspunsul lui Mbappe
05/10/2021 LA 07:11
Ligue 1
Neymar, distrus de un fost jucător de la PSG: "Un ticălos răsfățat"
04/10/2021 LA 04:50