Cotidianul britanic The Times a informat astăzi faptul că Mbappe le-a transmis deja oficialilor parizieni că intenționează să plece vara viitoare. Dacă PSG va accepta acest lucru, urmează cel mai probabil negocierile cu cluburile care îl doresc dar au și fondurile necesare pentru a-l cumpăra pe francez.

Este binecunoscută dorința celor de la Real Madrid să îl aducă pe Mbappe pe Santiago Bernabeu. De asemenea, mai multe publicații au informat în repetate rânduri că destinația preferată de atacantul francez ar chiar capitala Spaniei, la cel mai titrat club european.

Ligue 1
Trupa lui Tuchel, decimată! A venit "nota de plată" după PSG – OM: cât lipsește Neymar
17/09/2020 LA 07:07

Mbappe, ultimul sezon la PSG?

Totuși, faptul că Lionel Messi va părăsi cel mai probabil Barcelona începând din sezonul viitor, i-ar putea aduce și pe catalani în ecuație. Ronald Koeman a început deja reconstrucția, însă dacă se va vedea lipsit de un jucător de nivelul lui Messi, cu siguranță îi va căuta un înlocuitor. Iar în acest moment nu pare să existe variantă mai bună decât Mbappe.

Mbappe, cel care încă nu a jucat încă pentru PSG, fiind în izolare după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, pare că va mai continua așadar încă un sezon la Paris, însă după aceea el dorește să plece, mai ales în situația în care parizienii nu vor cuceri nici în acest sezon UEFA Champions League.

Ligue 1
PSG, victorie chinuită în Ligue 1: "au reușit" în 2 meciuri ce nu au obținut în 62 de partide
17/09/2020 LA 05:27
Ligue 1
Cel mai bătrân jucător care evoluează într-una din cele 5 ligi de top din Europa, în ultimii 12 ani
16/09/2020 LA 06:43