PSG va câștiga din nou titlul în Ligue 1, dar eșecul din optimile Champions League, cu Real Madrid, va avea repercusiuni la nivel de staff tehnic, administrativ, dar și la nivelul lotului. Suporterii parizienilor au ajuns la capătul răbdării, după ce Benzema a eliminat vicecampioana Franței din UCL, iar partida cu Bordeaux a arătat că fanii nu mai tolerează atitudinea conducerii și a fotbaștilor.
Disputa cu Bordeaux, câștigată grație golurilor lui Mbappe, Neymar și Paredes a trecut pentru toți în plan secund, în contextul în care fanii s-au războit cu oficialii, prin bannere, iar cu fotbaliștii prin fluierături și huiduieli.
"Demisia boardului" a fost unul dintre bannerele afișate de ultrași, un altul fiind îndreptat împotriva lui Leonardo: "Mbappe - la PSG, Leonardo - un infam". De altfel, Kylian a fost printre puținii fotbaliști care au scăpat de furia fanilor, aceștia văzându-l ca pe un salvator, ca pe un jucător care dă 100% în fiecare meci.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
IERI LA 06:19
Neymar și Messi au fost fluierați copios la o lovitură liberă din poziție periculoasă, ca și cum aceștia ar fi fost adversarii PSG-ului. Brazilianul a executat în cele din urmă lovitura liberă, mult peste poartă, iar fanii au însoțit nereușita cu urale.
După golul de 2-0, Neymar a fost huiduit de fani, lucru care s-a repetat când la stația de amplificare a fost anunțat numele său.
CITEȘTE ȘI:
RĂSPUNSUL FOSTULUI JUCĂTOR DE TENIS STAKHOVSKI DE PE FRONTUL DIN UCRAINA DUPĂ O DECLARAȚIE NEFERICITĂ A LUI CONTE

Se anunță o adevărată revoluție la PSG, în vară

Arabii care finanțează clubul s-au săturat să investească sute de milioane de euro fără vreun rezultat. Titlul în Ligue 1 e o formalitate, dar cumva PSG a reușit să îl rateze anul trecut. Miza cea mare e Champions League, iar eliminarea din optimi, după o campanie de achiziții fără precedent, în vară, e considerat un mare eșec.
Al Khelaifi a fost convocat de urgență după eșecul cu Real Madrid de miliardarii care susțin financiar clubul și i s-a pus în vedere să demisioneze la finalul sezonului. Odată cu el vor pleca și Leonardo, directorul sportiv, dar și antrenorul Mauricio Pochettino. Se încearcă aducerea lui Zinedine Zidane, "mister Champions League" fiind prioritatea "0" pentru arabi.
Mbappe va pleca probabil și el, deși se va mai încerca o ultimă tentativă de a i se prelungi contractul. Neymar și alți jucători care nu au livrat la nivelul dorit sunt și ei în pericol să fie puși pe lista de transferuri și să nu mai facă parte din planurile de viitor ale clubului parizian.
PSG e lider autoritar în Franța, după victoria cu Bordeaux, având 15 puncte avans față de Nice, a doua clasată.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12