Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar, dat de gol de un coleg de la PSG! Unde va juca brazilianul în sezonul viitor

Cosmin Cioboata

Actualizat 08/05/2020 la 09:43 GMT+3

Revenirea lui Neymar la Barcelona rămâne unul dintre cele mai discutate subiecte din presa internațională.

Neymar, din 2017 la PSG

Credit imagine: Getty Images

Ultimul jucător care a vorbit despre viitorul superstarului brazilian a fost Leandro Paredes, actualul său coechipier de la PSG. Într-un interviu oferit pentru Fox Sports Argentina, mijlocașul de 25 de ani a asigurat pe toată lumea că Neymar va rămâne la campioana Franței, în ciuda zvonurilor din ultimele luni.
Neymar mă sună des, vorbim mult la telefon. Va rămâne alături de noi, nu-mi fac griji în această privință. | Leandro Paredes

Neymar, dorit intens de Barcelona

Contractul lui Neymar cu PSG expiră în 2022, iar brazilianul nu se gândește la prelungirea înțelegerii. Brazilianul a refuzat ultima ofertă primită din partea șeicilor, în valoare de 100 milioane de euro, pentru a continua la formația pariziană și după 2022. În același timp, oficialii Barcelonei se află pe urmele atacantului de 28 ani, care a evoluat pentru clubul catalan în perioada 2013-2017.
Înainea de pandemia care a afectat întreaga lume a fotbalului, presa spaniolă susținea că board-ul Barcei se gândea inclusiv să achite clauza de 164 milioane de euro a lui Neymar. Totuși, criza financiară anunțată s-ar putea să le strice planurile oficialilor de pe Camp Nou.

Neymar, 69 de goluri pentru PSG

Cotat de transfermarkt.com la 128 milioane de euro, Neymar a bifat 80 de apariții în tricoul lui PSG, reușind să marcheze 69 de goluri și să ofere 39 de assist-uri, în cele 3 sezoane petrecute pe Parc des Princes.
Stagiunea actuală din Ligue 1 a fost oprită definitiv de autoritățile franceze cu 10 etape înainte de final, iar PSG a fost declarată campioană. În momentul întreruperii fotbalului, trupa lui Thomas Tuchel era lider în Ligue 1, cu un avans de 12 puncte față de Marseille.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo