Ultimul jucător care a vorbit despre viitorul superstarului brazilian a fost Leandro Paredes, actualul său coechipier de la PSG. Într-un interviu oferit pentru Fox Sports Argentina, mijlocașul de 25 de ani a asigurat pe toată lumea că Neymar va rămâne la campioana Franței, în ciuda zvonurilor din ultimele luni.
Neymar mă sună des, vorbim mult la telefon. Va rămâne alături de noi, nu-mi fac griji în această privință. | Leandro Paredes

Neymar, dorit intens de Barcelona

Ligue 1
Zidane - Wenger, marele pariu al lui PSG. Al Khelaifi e gata de orice pentru a-l aduce pe Zizou
IERI LA 14:40
Contractul lui Neymar cu PSG expiră în 2022, iar brazilianul nu se gândește la prelungirea înțelegerii. Brazilianul a refuzat ultima ofertă primită din partea șeicilor, în valoare de 100 milioane de euro, pentru a continua la formația pariziană și după 2022. În același timp, oficialii Barcelonei se află pe urmele atacantului de 28 ani, care a evoluat pentru clubul catalan în perioada 2013-2017.
Înainea de pandemia care a afectat întreaga lume a fotbalului, presa spaniolă susținea că board-ul Barcei se gândea inclusiv să achite clauza de 164 milioane de euro a lui Neymar. Totuși, criza financiară anunțată s-ar putea să le strice planurile oficialilor de pe Camp Nou.

Neymar, 69 de goluri pentru PSG

Cotat de transfermarkt.com la 128 milioane de euro, Neymar a bifat 80 de apariții în tricoul lui PSG, reușind să marcheze 69 de goluri și să ofere 39 de assist-uri, în cele 3 sezoane petrecute pe Parc des Princes.
Stagiunea actuală din Ligue 1 a fost oprită definitiv de autoritățile franceze cu 10 etape înainte de final, iar PSG a fost declarată campioană. În momentul întreruperii fotbalului, trupa lui Thomas Tuchel era lider în Ligue 1, cu un avans de 12 puncte față de Marseille.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Luis Suarez a dezvăluit marea problemă a lui Messi la PSG: "Vorbim zilnic, mereu îmi spune asta"
05/12/2021 LA 13:19
Ligue 1
Condiția pusă de Zidane. Pe cine trebuie să dea afară PSG, pentru ca francezul să semneze
26/11/2021 LA 05:43