Eliminată de City, în semifinalele Champions League, PSG a pierdut aproape orice șansă și la titlu, după remiza de aseară, de la Rennes. Presa franceză a vorbit despre soarta lui Pochettino, însă acesta se bucură de susținerea totală a conducerii. "Pochettino a sosit acum câteva luni, proiectul lui e abia la început", a confirmat Leonardo.

Pochettino: "Voi lua decizii în vară, la PSG"

Din câte se pare, tehnicianul va crea o mică revoluție în lotul trupei din Hexagon, astfel încât în următorii ani clubul să poată câștiga, în sfârșit, Champions League.
Fotbal
Răspunsul oferit de un coleg al lui Neymar când a fost întrebat de relația acestuia cu Mbappe
ACUM 8 MINUTE
"Nu este un sezon tipic pentru PSG. Am ajuns acum patru luni, cu ambiția de a ajuta jucătorii și clubul să își îndeplinească obiectivele. S-au întâmplat multe. Tot ceea ce vedem și toate informațiile pe care le colectăm ar trebui să ne permită să mergem mai departe în viitor. În baza a ceea ce am observat în aceste luni, voi lua decizii pentru viitor. Clubul, noi - stafful tehnic - și conducerea ne gândim la ceea ce putem face pentru a crea o echipa mai bună în viitor. Deciziile vor fi luate la sfârșitul sezonului, în timp util", a explicat Pochettino după meciul de aseară, dând de înțeles că urmează schimbări masive în lot.
Dacă Neymar a semnat prelungirea contractului, nu același lucru se întâmplă cu Mbappe, care aproape sigur va fi lăsat să se transfere. Vârful are deadline până la finalul lui iunie să pună semnătura pe o nouă înțelegere, altfel va fi pus pe lista de transferuri. Pentru că din iarnă francezul campion mondial intră în ultimele 6 luni de contract, iar PSG nu își poate permite să piardă gratis un jucător de asemenea valoare. Pochettino i-a găsit deja înlocuitor, dorindu-l pe Salah, dar nu renunță nici la varianta Kane. Sub comanda sa, atacantul lui Spurs a strălucit atâtea sezoane și acum e foarte aproape de despărțirea de londonezi, sătul să nu câștige vreun trofeu.
Zona fundașilor laterali reprezintă o altă prioritate pentru stafful tehnic al lui PSG, în condițiile în care Kurzawa, Florenzi și Bernat se accidentează extrem de des. În plus, ei nu reprezintă soluții world class, astfel că Pochettino caută variante de transfer pentru la vară. S-a zvonit că Hakimi ar fi pe lista francezilor, dar multe vor depinde de situația financiară de la Inter, în condiții normale fiind greu de crezut că Antonio Conte ar renunța la fotbalistul de bandă dreaptă.
https://i.eurosport.com/2021/04/11/3028173.jpg

Camavinga, spre PSG?

Nemulțumit de evoluțiile lui Ander Herrera și Paredes, Pochettino vrea neapărat și un mijlocaș central, iar Camavinga pare soluția cea mai bună.
Internaționalul de 18 ani, născut în Angola, a refuzat recent prelungirea contractului cu Rennes, scadent în vara anului 2022. Tânărul mijlocaș este pregătit să facă un pas important în carieră, la o echipă de top, alături de care să joace regulat în UEFA Champions League. La ora actuală, Rennes nu îi poate oferi acest lucru, motiv pentru care Camavinga se gândește la o schimbare.
Oficialii lui Rennes sunt conștienți de valoarea lui Camavinga și vor să evite o despărțire pe gratis în 2022. Ca urmare, conducătorii francezi sunt dispuși să accepte o ofertă în următoarea perioadă de transferuri, din vară. Jucătorul cotat la 60 de milioane de euro e de mult pe lista lui Real Madrid, dar dacă "galacticii" îl vor achiziționa pe Mbappe probabil că nu vor mai avea forța financiară pentru a cheltui o sumă impresionantă și pentru alt fotbalist, în următoarea perioadă de mercato.
Liga Națiunilor UEFA
Harry Kane sare în apărarea lui Maguire după evoluția de aseară. "A jucat aproape într-un picior"
IERI LA 11:26
Fotbal
Cel mai frumos gol al sezonului a fost reușit de echipa lui Santos sub 13 ani. Sub 13 ani!
26/09/2022 LA 09:18