Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG s-a săturat: vrea să îi rezilieze contractul lui Sergio Ramos. Unde ajunge legendarul fundaş?

Cristian Mihală

Publicat 01/11/2021 la 07:16 GMT+2

Sergio Ramos ar putea pleca de la PSG în iarnă, după ce accidentarea pe care o are l-a împiedicat să debuteze pentru formația de pe Parc des Princes. Medicii francezi se tem că fotbalistul nu va mai reveni niciodată la forma fizică necesară pentru a juca în fotbalul de top.

Lionel Messi et Sergio Ramos

Credit imagine: Getty Images

PSG a făcut în vară cea mai impresionantă campanie de achiziții, în fruntea unei liste pe care au figurat nume ca Donnarumma, Hakimi sau Wijnaldum aflându-se cei doi căpitani de la granzii Spaniei, Messi și Sergio Ramos. Dacă argentinianul nu s-a adaptat încă la Paris, nereușind vreun gol pentru formația lui Pochettino, în privința ibericului lucrurile sunt și mai îngrijorătoare. Sergio Ramos nu a evoluat din mai și nu se știe încă momentul în care va putea fi apt de joc.
"Noi știam că Ramos are o problemă. Presa din Spania se joacă și voi faceți jocurile lor. Ei vor să spună că Ramos e slab și voi îi ajutați", a parat Leonardo, directorul sportiv al lui PSG informaţiile venite din peninsul iberică în legătură cu starea de sănătate a fundaşului central.
Totuşi, Le Parisien, un ziar prestigios din Franţa anunţă acum că oficialii lui PSG iau în calcul foarte serios să îi rezilieze contractul lui Ramos, în iarnă. Apărătorul spaniol a semnat pe două sezoane cu trupa de pe Parc des Prince şi primeşte un salariu de 24 de milioane de euro în această perioadă.
Sursa citată notează că medicii lui PSG şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la revenirea jucătorului de 35 de ani. Concret, după ce sezonul trecut a ratat majoritatea meciurilor, din cauza problemelor medicale, acum Ramos nu a mai evoluat din mai şi doctorii cred că nu sunt şanse foarte mari ca el să mai poată fi vreodată la 100% fizic, având în vedere şi vârsta pe care o are.
CITEŞTE ŞI:

Ce alege Sergio Ramos, dacă pleacă de la PSG?

Înainte de a alege capitala Franţei, fundaşul central care a scris istorie la Real Madrid a avut oferte tentate din zona ţărilor arabe şi din MLS, de la formaţii care îi ofereau un salariu incomparabil mai mare. Sergio Ramos vrea în continuare să facă performanţă, astfel că aceste variante nu ar trebui să fie luate în calcul în continuare, în cazul despărţirii de PSG.
În ultimele zile s-a scris mult despre intenţia lui Newcastle de a-l achiziţiona în iarnă, dacă rămâne liber de contract, "coţofenele" anunţând o campanie de transferuri unică în istoria lor, după preluarea clubului de miliardarii arabi.
O variantă vehiculată ieri în presa din Regat a fost şi Manchester United. Pe Old Trafford deja evoluează fostul coleg al lui Ramos, Raphael Varane, iar Solskjaer a utilizat contra lui Tottenham, cu succes, o formulă cu trei apărători centrali. În acest context, Sergio Ramos ar fi foarte util pentru "diavoli", urmând a-i lua locul în primul "11" lui Lindelof.
Totuşi, trebuie să aşteptăm, pentru că orice club mare care va intenţiona să îl transfere va dori să îi facă o serie de teste, pentru a nu fi în situaţia în care se află PSG acum.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo