La finalul lunii octombrie, după 12 etape trecute în Ligue 1, Sergio Ramos, una dintre mutările verii de la Paris Saint-Germain, nu a debutat pentru echipa lui Mauricio Pochettino. Sosit liber de contract, fostul căpitan al celor de la Real Madrid s-a confruntat cu mai multe accidentări în ultima perioadă, care i-au amânat debutul.
Ramos nu a avut parte de un sezon prea strălucitor nici în ultimul său an la Real Madrid, acesta lipsind pentru o bună parte din echipa antrenată la acea vreme de Zinedine Zidane, tot din cauza problemelor medicale.

Sergio Ramos a sosit în această vară la PSG

Credit imagine: Getty Images

Ligue 1
Dimitri Payet intră în istoria Ligue 1. A reușit ceea ce nimeni nu a putut în 92 de ani
08/10/2022 LA 20:41
Din cauza acestor accidentări și a debutului care se tot amână, în presa spaniolă au apărut informații conform cărora conducerea lui Paris Saint-Germain și-a pierdut răbdarea cu fostul căpitan al lui Real Madrid, chiar Nasser Al-Khelaifi fiind cel care este cel mai deranjat de indisponibilitatea spaniolului.

Leonardo atacă presa din Spania pentru modul în care a prezentat situația lui Sergio Ramos

După victoria lui Paris Saint-Germain de seara trecută în fața campioanei en-titre din Franța, Lille, directorul sportiv al parizienilor s-a aflat în zona mixtă. Leonardo s-a arătat de modul în care se discută despre situația lui Sergio Ramos, menționând că PSG cunoștea problemele medicale cu care se confruntă spaniolul, în momentul în care acesta a semnat cu gruparea de pe Parc des Princes și a cerut respect.

Leonardo, directorul sportiv al celor de la PSG

Credit imagine: Getty Images

"Ramos? Presa din Spania vrea ca voi să spuneți asta. Noi știam că Ramos are o problemă. Presa din Spania se joacă și voi faceți jocurile lor. Ei vor să spună că Ramos e slab și voi îi ajutați. Dar noi știam totul. Știm unde sunt jucătorii noștri și ce se petrece cu ei", le-a spus Leonardo francezilor.
În ciuda acestor declarații, Leonardo nu a dat mai multe detalii legate despre starea lui Sergio Ramos sau o eventuală dată când acesta și-ar putea face debutul.
Ultimul update în legătură cu starea lui Sergio Ramos a venit joi, înaintea partidei cu Lille. Atunci, PSG a spus că "evoluția programului de recuperare al lui Sergio Ramos merge foarte bine". De asemenea, se ia în considerare ca acesta să se alăture întregii echipe la antrenamente începând cu săptămâna viitoare.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Ligue 1
Cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, sub lupa experților Eurosport Franța în 4 pași
22/08/2022 LA 17:45
Ligue 1
Rareș Ilie a vorbit despre adaptarea sa în Franța. Cum a caracterizat românul mediul de la Nice
05/08/2022 LA 18:55