Conform ESPN, Paris Saint-Germain a pregătit 70 de milioane de euro cu tot cu bonusuri pentru fundașul lateral de la Inter, ofertă pe care campioana din Serie A a acceptat-o. Astfel, clubul din Paris îi pregătește marocanului un contract pe o durată de 5 ani în capitala Franței.
Hakimi, în vârstă de 22 de ani, a fost dorit insistent de către antrenorul celor de la PSG, Mauricio Pochettino. Acesta poate deveni cel mai scump fundaș lateral din istoria fotbalului în momentul în care mutarea se va oficializa, cel mai probabil, săptămâna viitoare.
Mai multe surse ESPN au dezvăluit că Hakimi s-a înțeles cu clubul parizian încă de acum o lună, rămânând ca cele două cluburi să ajungă la un consens. Clubul italian a cerut inițial suma de 80 de milioane pentru fundașul lateral, dar a lăsat din preț.
Fotbal
Spaniolii se amuză de ce s-a înâmplat aseară cu Mbappe. "Garda pretoriană" anti Real Madrid
30/11/2021 LA 09:24
Transferul lui Hakimi este foarte important pentru Inter deoarece clubul nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Antonio Conte, cel care a luat titlul cu Inter sezonul trecut, a plecat de la Milano în această vară din cauza problemelor financiare.

PSG, activă în perioada de mercato

Hakimi va fi al treilea nume important care va ajunge pe Parc de Princes în această vară. Trupa lui Mauricio Pochettino i-a mai adus pe Georginio Wijnaldum (30 de ani) de la Liverpool și pe fostul portar al celor de la AC Milan, Gianluigi Donnarumma (22 de ani), ambii ajungând în capitala Franței liberi de contract.
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
29/11/2021 LA 12:00
Premier League
Şi-a distrus Rangnick relaţia cu Ronaldo, înainte să vină la United? Dezvăluirea lui Gary Neville
29/11/2021 LA 06:50