Conform ESPN, Paris Saint-Germain a pregătit 70 de milioane de euro cu tot cu bonusuri pentru fundașul lateral de la Inter, ofertă pe care campioana din Serie A a acceptat-o. Astfel, clubul din Paris îi pregătește marocanului un contract pe o durată de 5 ani în capitala Franței.
Hakimi, în vârstă de 22 de ani, a fost dorit insistent de către antrenorul celor de la PSG, Mauricio Pochettino. Acesta poate deveni cel mai scump fundaș lateral din istoria fotbalului în momentul în care mutarea se va oficializa, cel mai probabil, săptămâna viitoare.
Mai multe surse ESPN au dezvăluit că Hakimi s-a înțeles cu clubul parizian încă de acum o lună, rămânând ca cele două cluburi să ajungă la un consens. Clubul italian a cerut inițial suma de 80 de milioane pentru fundașul lateral, dar a lăsat din preț.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Transferul lui Hakimi este foarte important pentru Inter deoarece clubul nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Antonio Conte, cel care a luat titlul cu Inter sezonul trecut, a plecat de la Milano în această vară din cauza problemelor financiare.

PSG, activă în perioada de mercato

Hakimi va fi al treilea nume important care va ajunge pe Parc de Princes în această vară. Trupa lui Mauricio Pochettino i-a mai adus pe Georginio Wijnaldum (30 de ani) de la Liverpool și pe fostul portar al celor de la AC Milan, Gianluigi Donnarumma (22 de ani), ambii ajungând în capitala Franței liberi de contract.
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10
Cupa Mondială FIFA
It’s coming home? Englezii dau totul pentru Cupa Mondială. "Stau și în poartă dacă trebuie"
19/11/2022 LA 14:37