Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG vrea să-l convingă pe Mbappe să semneze prelungirea contractuală! Ce salariu îi oferă

Bianca Dumitru

Publicat 16/07/2021 la 16:27 GMT+3

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în vara anului 2022, iar șefii de pe Parc des Princes sunt deciși să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe francez să semneze o prelungire a înțelegerii.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Mbappe, unul dintre cei mai vânați fotbaliști din lume, intră în ultimul an de contract cu PSG. Atacantul și-a exprimat dorința de a pleca de la Paris, fiind dorit, printre altele, de Florentino Perez la Real Madrid.
Oficialii lui PSG nu vor să renunțe la Mbappe, pe care îl consideră un jucător cheie pentru câștigarea trofeului Champions League. În aceste condiții, șefii de pe Parc des Princes îi pregătesc o ofertă de nerefuzat francezului. Potrivit jurnaliștilor publicației iberice AS, dacă va accepta prelungirea contractuală, Mbappe ar câștiga anual 27 de milioane de euro, urmând a ajunge la același nivel salarial cu Neymar.
Fotbalistul, care a câștigat Campionatul Mondial cu Franța în 2018, are două săptămâni la dispoziție pentru a se decide asupra viitorului său. Mbappe este la PSG din 2017, adunând 171 de apariții în tricoul parizienilor, pentru care a marcat 132 de goluri și a dat 61 de pase decisive.

Ce transferuri a făcut PSG în această vară

Pentru a-l convinge pe Mbappe să rămână pe Parc des Princes, șefii lui PSG au făcut o serie impresionantă de transferuri, întărind echipa lui Mauricio Pochettino pentru Liga Campionilor. Printre jucătorii care au ajuns în Ligue 1 se numără Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi și Georginio Wijnaldum, care a semnat cu francezii deși avea un acord de principiu cu Barcelona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo