Sergio Ramos este în mod oficial jucătorul lui PSG. Fundașul spaniol de 35 de ani a semnat la începutul acestei luni o înțelegere valabilă pe 2 ani cu echipa din capitala Franței. Ramos a dezvăluit că Neymar a fost jucătorul care l-a convins să vină la PSG: "Am vorbit cu Neymar în ultimii șase sau șapte ani.
În afara faptului că el a jucat pentru Barca, iar eu pentru Madrid, am avut și avem o prietenie extraordinară. La fel cu Di Maria sau Keylor. Neymar m-a convins să semnez cu PSG. Ajută de fiecare dată să vorbești cu fotbaliștii de la clubul la care te gândești să mergi, sau cu Leonardo sau Al Khelaifi. Toți m-au convins în felul lor", a spus Sergio Ramos.
Fundașul spaniol a dezvăluit și ce sfat i-a dat lui Kylian Mbappe, jucător aflat demult pe radarul lui Real Madrid: "Îl vreau pe Mbappe în echipa mea. Bineînțeles, fiecare e liber să ia propriile decizii. PSG e un club uriaș cu un proiect magnific. Da, sunt de acord, toți jucătorii mari trebuie să ajungă la Real Madrid într-un anumit moment în cariera lor, dar acum îl vreau de partea mea. Personal vreau să joc alături de cei mai buni jucători din lume, iar Mbappe este cu siguranță unul dintre ei. De abia aștept să joc și alături de Neymar, împotriva căruia am jucat de multe ori când el era la Barcelona", a mai spus Ramos.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM 4 ORE

Sergio Ramos s-a despărțit de Real Madrid după 16 ani petrecuți pe Bernabeu

Fundașul spaniol a jucat în peste 650 de meciuri și a înscris 100 de goluri pentru Real Madrid. În vârstă de 35 ani, Sergio Ramos a jucat din 2005 la Real Madrid, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.
El este campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu reprezentativa Spaniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 180 de ori până acum. Ramos, care venea după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon finalul sezonului trecut, nu a fost inclus de selecţionerul Luis Enrique în lotul pentru EURO 2020.
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 5 ORE
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57