Sergio Ramos s-a despărțit în această vară de Real Madrid după 16 sezoane. Fundașul, care s-a integrat perfect în vestiarul lui PSG, a oferit un interviu pentru TNT Sports, în care a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori ca Lionel Messi să se alăture proiectului de la Paris.
"Îmi place să joc alături de cei mai buni fotbaliști și Messi a fost mereu unul dintre cei mai buni din lume. Am spus de fiecare dată că Messi va avea întotdeauna un loc în echipa mea", a spus Ramos, care a vorbit și despre relația sa cu Neymar, cel care l-a încurajat să semneze cu PSG.
"Chiar dacă el era la Barcelona, iar eu eram la Real Madrid, am o relație foarte bună cu el. În anii de rivalitate am format o relație și el mi-a trimis mesaje încurajându-mă să vin aici. Este întotdeauna de apreciat când nume mari te încurajează să faci ceva.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 5 ORE
Ceea ce mă încântă cel mai mult aici este proiectul sportiv, iar PSG are o echipă grozavă, care a fost la un pas de a câștiga Liga Campionilor. Îmi place să mă resetez în fiecare an și să uit de trecut. Am încă această foame de a câștiga titluri și acum simt provocarea de a câștiga primul meu trofeu în Franța și, bineînțeles, Liga Campionilor.
Visele sunt încă aici. Nu am visat niciodată ceva atât de mare, dar acum mentalitatea mea este diferită. Mă gândesc la a câștiga al cincilea trofeu Champions League. Am noi provocări și iluzii și mă gândesc doar la victorii", a declarat Sergio Ramos.

Ce sfat i-a dat lui Mbappe

Fundașul spaniol în vârstă de 35 de ani a dezvăluit recent, în presa din Spania, ce sfat i-a dat lui Mbappe, fotbalist dorit insistent de șefii lui Real Madrid.
"Îl vreau pe Mbappe în echipa mea. Bineînțeles, fiecare e liber să ia propriile decizii. PSG e un club uriaș cu un proiect magnific. Da, sunt de acord, toți jucătorii mari trebuie să ajungă la Real Madrid într-un anumit moment în cariera lor, dar acum îl vreau de partea mea. Personal, vreau să joc alături de cei mai buni jucători din lume, iar Mbappe este cu siguranță unul dintre ei.
De abia aștept să joc și alături de Neymar, împotriva căruia am jucat de multe ori când el era la Barcelona", a punctat Ramos, care a câștigat la Madrid, printre altele, cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39