Lionel Messi a debutat la PSG în meciul cu Reims, încheiat cu scorul de 2-0, meci contând pentru a patra etapă din Ligue 1. Argentinianul a fost trimis pe teren în minutul 65, în locul lui Neymar.
La finalul partidei, Mauricio Pochettino s-a arătat mulțumit de prestația jucătorilor săi, comentând și prima apariție a lui Messi în tricoul parizienilor. Antrenorul a vorbit despre ce înseamnă prezența starului argentinian în lotul lui PSG și a spus că reacția publicului față de Leo a fost foarte frumoasă.
"Este o victorie importantă pentru noi, nu am luat gol, ceea ce era unul dintre obiectivele noastre. A fost dificil, mulți jucători au revenit târziu și nu sunt la cel mai bun nivel fizic. Dar cele trei puncte ne plasează într-o bună poziție și era important să continuăm cu victorie.
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM 14 ORE
Leo Messi a fost bine și, încă de la primele sale atingeri ale mingii, el a adus liniște echipei. Chiar dacă este Messi, este bine pentru el să înceapă cu o victorie. A fost minunat să auzim cum îl aclamă publicul, nu doar suporterii noștri, dar este un lucru pe care Messi l-a câștigat. În grupul nostru, Leo poate emana o anumită energie, o personalitate", a declarat Pochettino.

Gest impresionant al lui Messi la finalul partidei

La finalul meciului dintre PSG și Reims, Lionel Messi a fost salutat de majoritatea adversarilor, care s-au apropiat și i-au strâns mâna. Portarul Predrag Rajkovic și-a dorit, în plus, să-i lase o amintire specială fiului său și l-a rugat pe argentinian să facă o fotografie cu micuțul.
Messi nu a stat deloc pe gânduri, l-a luat pe băiețel în brațe și s-a lăsat fotografiat. Ulterior, fotbalistul celor de la PSG le-a dat și un autograf unor fani ai lui Reims, care îl așteptau la marginea terenului cu un banner uriaș pe care îi era scris numele.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 16 ORE
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
IERI LA 15:40