Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gestul impresionant făcut de Lionel Messi după debutul la PSG! Cu cine s-a fotografiat

Bianca Dumitru

Publicat 30/08/2021 la 10:21 GMT+3

Lionel Messi și-a făcut debutul la PSG, în victoria cu Reims, scor 2-0. La finalul partidei, argentinianul a atras toate privirile prin gestul pe care l-a făcut, acceptând să facă o fotografie cu fiul unuia dintre adversari.

Messi makes his PS debut

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a debutat duminică seară pentru PSG, în victoria obţinută de parizieni pe terenul lui Reims, cu scorul de 2-0. Argentinianul a început meciul ca rezervă, fiind introdus pe teren de Pochettino în minutul 65, în locul lui Neymar.
La finalul partidei, fotbalistul a fost salutat de majoritatea jucătorilor de la Reims, care s-au apropiat și i-au strâns mâna. Portarul Predrag Rajkovic și-a dorit, în plus, să-i lase o amintire specială fiului său și l-a rugat pe Messi să facă o fotografie cu micuțul.
Argentinianul nu a stat deloc pe gânduri, l-a luat pe băiețel în brațe și s-a lăsat fotografiat. Ulterior, Messi le-a dat și un autograf unor fani ai lui Reims, care îl așteptau la marginea terenului cu un banner uriaș pe care îi era scris numele.

Cifrele lui Messi la PSG

Lionel Messi a plecat de la Barcelona după 21 de ani petrecuți pe Camp Nou. Potrivit publicației franceze Le Parisien, Messi va câștiga la Paris 41 de milioane de euro pe sezon. Argentinianul va mai avea în plus și un bonus de transfer, în valoare de 40 de milioane de euro. Inițial s-a vorbit de un salariu mai mic, de aproximativ 30 de milioane.
Contractul lui Messi este valabil pe două sezoane, cu o opțiune de prelungire pe încă un an. În total, în perioada pe care o va petrece pe Parc des Princes, superstarul va încasa peste 120 de milioane de euro net. În cazul în care va continua și va juca trei sezoane, va ajunge la 163 de milioane de euro.
În noul său contract, starul argentinian are și o serie de obiective care îi pot spori beneficiile financiare, cum ar fi cucerirea primului trofeu Champions League pentru PSG sau câștigarea celui de-al 7-lea Balon de Aur, de această dată în tricoul parizienilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo