Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Din rivali de moarte, coechipieri! Mesajul lui Sergio Ramos pentru Leo Messi, după transferul la PSG

Razvan Circeag

Publicat 12/08/2021 la 08:26 GMT+3

Sergio Ramos, fostul fundaș al lui Real Madrid, a avut o primă reacție după ce Leo Messi a venit de la Barcelona la PSG.

Lionel Messi et Sergio Ramos

Credit imagine: Getty Images

PSG a avut o campanie stelară de transferuri în această vară, iar printre achizițiile parizienilor se numără și Leo Messi și Sergio Ramos. Doi fotbaliști care au fost rivali de moarte timp de mulți ani, unul evoluând la Real Madrid, iar celălalt la Barcelona.
Timp de aproximativ 16 ani s-au duelat cei doi fotbaliști de legendă în El Clasico, iar acum vor fi coechipieri la PSG.
Sergio Ramos a sosit în urmă cu ceva timp la Paris, iar acum i-a transmis și lui Messi un mesaj de bun-venit. În presa din Spania s-a scris că imediat după primele zvonuri privind sosirea lui Messi pe Parc des Princes, Ramos s-a oferit să-l găzduiască la el acasă pe fostul său rival, ca să nu stea la hotel.
"Cine ar fi crezut, nu-i așa Leo? Bine ai venit!", a postat fundașul pe Instagram.
Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gini Wijnaldum, Achraf Hakimi, Danilo Pereira și Leo Messi sunt toți jucătorii transferați de parizieni în această vară.

HRISTO STOICHKOV SARE LA GÂTUL CONDUCERII BARCELONEI ȘI ÎI ACUZĂ PENTRU PLECAREA LUI MESSI

Joan Laporta a fost considerat de mulți țapul ispășitor pentru plecarea lui Messi liber de contract. În timp ce el a dat vina pe regulile fair-play-ului financiar din LaLiga, alții l-au acuzat că îl putea păstra pe Leo dacă accepta acordul CVC.
Dar a preferat să continue proiectul Super Ligii Europei și să refuze acordul fondului de investiții cu LaLiga, în detrimentul legendei Barcelonei, Leo Messi.
Printre cei care acuză conducerea Barcelonei de faptul că nu au vrut 100% să îl păstreze pe argentinian se numără și bulgarul Hristo Stoichkov, fost jucător de legendă al clubului.
"Văd oameni care au făcut promisiuni cu mâna pe inimă, care au spus că vor rezolva această problemă. În final, s-a dovedit a fi o minciună de proporții. Oriunde voi fi, îl voi respecta întotdeauna pentru tot ce a făcut pentru Barcelona, pentru tot ce a făcut pentru copiii mei. L-am cunoscut când avea 12 sau 13 ani și îmi amintesc cum după-amiaza mergeam să îl văd la antrenamente. De atunci și până în prezent a rămas calm și modest", a declarat Stoichkov pentru televiziunea TUDN, citat de Marca.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Manchester United - Leeds este sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo