Lionel Messi a ajuns gratis la PSG și toată lumea se aștepta să-l vadă pe argentinian strălucind în tricoul parizienilor. Timpul a trecut și Messi nu a oferit decât rareori monstra talentului său uriaș.
Messi a jucat 22 de meciuri pentru parizieni în acest sezon și a marcat doar 7 goluri (5 în Champions League și două în Ligue 1), oferind și 9 assist-uri. Cifrele sunt departe de așteptările fanilor, dar majoritatea experților consideră că argentinainul încă nu s-a adaptat cum trebuie la Paris și e nevoie să mai treacă ceva timp până ca lumea să vadă adevărata sa versiune.
Totuși, francezii încep să-și piardă răbdarea cu Messi, iar presa din Hexagon l-a taxat aspru pentru evoluție din meciul cu Real Madrid, când a ratat un penalty. Pe lângă jurnaliști, Messi mai are un mare "inamic" în persoana lui Jerome Rothen, fostul jucător al clubului de pe Parc de Princes, care l-a atacat în mai multe rânduri în ultimele luni.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 5 ORE
Citește și:

Messi, atacat dur de Jerome Rothen

Rothen a vorbit din nou despre forma slabă a lui Messi și a fost extrem de dur la adresa starului, pe care îl consideră o adevărată povară pentru PSG. De asemenea, Rothen i-a contrat și pe cei care susțin că Messi ar trebui să fie ferit de critici, datorită prestigiului său uriaș.
"Messi este o povară pentru club. Primele sale luni nu au fost deloc bune, iar relația dintre Lionel Messi și PSG a fost departe de a fi un succes. Acest transfer a fost o idee proastă. Este, probabil, cel mai bun jucător din toate generațiile pe care le-a cunoscut fotbalul. Totuși, m-am săturat să aud oamenii spunând că nu poți critica pe Messi.
Dacă PSG nu ar fi câștigat meciul cu Real Madrid, frustrarea ar fi fost uriașă, pentru că Messi a ratat acel penalty. Pentru un jucător ca Messi, cu statutul pe care îl are, este dramatic să rateze un penalty, asta e realitatea, chiar dacă oricui i se poate întâmpla. Dar el, ținând cont de ceea ce a făcut la PSG în ultimele șapte luni, nu are dreptul să se plângă.", a spus Jerome Rothen, citat de Mirror.
După meciul cu Real Madrid, Messi a făcut un nou meci modest, PSG pierzând categoric în Ligue 1 contra lui Nantes, scor 1-3. Argentinianul va avea ocazia să le închidă gura contestatarilor săi în week-end-ul următor, când PSG va juca acasă cu St. Etienne.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31