Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

L'Equipe: Mbappe se gândește să-și prelungească înțelegerea cu PSG! Anunț de ultimă oră din Franța

Bianca Dumitru

Actualizat 28/02/2022 la 12:17 GMT+2

Telenovela Kylian Mbappe este departe de a se fi încheiat. Potrivit jurnaliștilor din Franța, fotbalistul ar fi tentat să-și prelungească înțelegerea cu PSG pentru că ar vrea să ajungă cel mai bun marcator din istoria clubului.

Kylian Mbappé a reçu une superbe ovation à sa sortie face à Saint-Etienne

Credit imagine: Imago

Kylian Mbappe mai are doar câteva luni de contract cu PSG. Francezul a refuzat mai multe oferte de prelungire a înțelegerii pe care parizienii i le-au făcut de-a lungul timpului, Real Madrid fiind echipa care a insistat cel mai mult pentru transferul lui în ultimul an. Viitorul atacantului nu este, însă, decis.
Jurnaliștii francezi au scris astăzi că Mbappe ar fi tentat să accepte o prelungire a contractului cu clubul de pe Parc des Princes. Cei de la L'Equipe au anunțat că francezul de 23 de ani ar fi lăsat o portiță deschisă pentru a continua la PSG.
Asta pentru că sâmbătă a egalat recordul lui Zlatan Ibrahimovic, ajungând la 156 de goluri marcate în tricoul parizienilor, și a urcat pe locul 2 în topul celor mai buni marcatori ai clubului. Acum francezul ar vrea să devină golgheterul all time al celor de la PSG, iar pentru asta, Mbappe ar trebui să depășească cele 200 de goluri ale lui Cavani.
Întrebat dacă țintește recordul uruguayanului, atacantul a spus: "Vedem, vedem ce se va întâmpla", iar această declarație i-a făcut pe francezi să creadă că Mbappe nu mai insistă pentru a pleca liber de contract de la PSG în această vară.
Cu toate astea, jurnaliștii de la L'Equipe punctează că viitorul starului de 23 de ani depinde de returul cu Real Madrid din optimile Champions League. Eliminarea parizienilor din competiție l-ar putea determina pe Mbappe să aleagă să semneze cu "galacticii".
Citește și:

Informații contradictorii despre viitorul lui Mbappe

Informațiile apărute în ultimele zile în presa internațională cu privire la viitorul lui Kylian Mbappe sunt contradictorii. La începutul săptămânii trecute, Jerome Rothen, un apropiat al lui Mbappe, a dezvăluit că atacantul de 23 de ani inclină tot mai mult spre a rămâne la PSG.
Ulterior, jurnaliștii din Spania au anunțat că fotbalistul a refuzat o ofertă uriașă pe care i-ar fi făcut-o parizienii. Potrivit Marca, francezii i-ar fi oferit un salariu de 90 de milioane de euro brut din august 2022, adică de aproape 3 ori mai mult decât câștigă în prezent. Conform site-ului Capology, în prezent, Mbappe are un salariu brut anual de puțin peste 32 de milioane de euro.
Jurnaliștii iberici au spus că șefii de pe Parc des Princes au avut recent o întâlnire în care au discutat situația lui Mbappe. Aceștia, care au refuzat vara trecută oferte de peste 150-180 de milioane de euro pentru atacantul de 23 de ani, au hotărât să nu renunțe la încercările de a-l convinge să-și prelungească înțelegerea.
Pe lângă salariul mai mare pe care i l-au oferit, parizienii i-au făcut promisiunea de a pune la punct un proiect sportiv de succes și i-au propus un nou contract valabil două sezoane. Șefii celor de la PSG și-au luat totodată angajamentul de a-i da voie să plece după turneul final al Campionatului Mondial din iarnă, aceștia insistând ca fotbalistul să fie legitimat la PSG în perioada în care va evolua în Qatar pentru echipa națională a Franței.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo