Kylian Mbappe este protagonistul unei adevărate telenovele, zvonurile privind viitorul său neîncetând să apară în presa din toată lumea. Luni la rând se părea că fotbalistul va ajunge gratis, în această vară, la Real Madrid, în contextul în care Florentino Perez îi face marcaj strâns de foarte multă vreme.
După ce starul de pe Parc des Princes a declarat, la finalul partidei cu Lorient, că nu s-a decis încă asupra viitorului său, presa internațională a anunțat că Mbappe este mai degrabă tentat să-și prelungească înțelegerea cu PSG.
Apoi, jurnalistul Daniele Riolo, cel care a dezvăluit și mutarea lui Lionel Messi de la Barcelona la Paris, a anunțat că Mbappe va semna un nou contract cu liderul din Ligue 1, pentru ca ulterior, în presa din Spania, să revină zvonurile privind plecarea francezului la Madrid.
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
ACUM 9 ORE
În acest context, Ronaldinho a vorbit despre viitorul starului de la PSG. Fostul fotbalist al parizienilor a oferit un interviu în vestiarul lui Mbappe, Messi și Neymar, spunând că își dorește să-l vadă pe Kylian jucând în continuare pe Parc des Princes pentru că poate să câștige trofeul Champions League aici.
Brazilianul a declarat și că ar vrea ca Lionel Messi și Neymar să rămână alături de Mbappe la PSG pentru că formează o echipă pe care toți iubitorii fotbalului își doresc să o vadă.
"Mbappe are totul pentru a reuși la PSG. Pe vremea mea, nu era cazul. Clubul este acum pe același piedestal cu cele mai mari din lume. Poate ajunge cel mai bun jucător din lume și poate să câștige și Champions League în tricoul lui PSG.
Dacă vreau să rămână aici? Ar fi minunat, nu? Vreau să văd cum cei mai buni jucători devin mai buni împreună la PSG și apoi câștigă Champions League. Da, cred că va rămâne. Dar în fotbal se pot întâmpla multe lucruri foarte rapid. Nu vreau să sfătuiesc pe nimeni. Vreau să îmi văd toți prietenii fericiți, indiferent unde s-ar afla.
Dar, dacă ar rămâne toți trei, ar fi fantastic pentru toți iubitorii de fotbal. Cei mai buni trei jucători din lume împreună, asta e ceea ce își doresc să vadă toți microbiștii", a declarat Ronaldinho.
Citește și:

PLANUL URIAȘ PRIN CARE PSG VREA SĂ-L DETURNEZE PE MBAPPE DIN DRUMUL SPRE MADRID

În ultimii 2 ani, PSG a făcut tot posibilul să îi ofere un nou contract lui Kylian Mbappe, dar acesta a refuzat toate propunerile francezilor. În ultimele săptămâni s-a vorbit foarte mult atât despre faptul că francezul este decis să plece la Real Madrid, cât și despre posibilitatea ca el să mai rămână la PSG.
Jurnaliștii francezi de la publicația Le Parisien au scris recent că, din punctul lor de vedere, "războiul" pentru semnătura fotbalistului de 23 de ani este departe de a se fi încheiat. Aceștia au prezentat planul de ultimă oră pe care l-au conturat cei de la PSG pentru a-l convinge pe Mbappe să-și prelungească înțelegerea.
Astfel, conform sursei citate, francezii își doresc, în primul rând, să scape de Neymar. În al doilea rând, șefii de pe Parc des Princes vor, cu banii încasați de pe urma brazilianului, să rezolve transferurile lui Paul Pogba, Ousmane Dembele și Aurelien Tchouameni.
În al treilea rând, deși s-a spus că Mbappe nu este deloc interesat de acest aspect, oficialii lui PSG vor să-i facă o ofertă financiară de nerefuzat, propunându-i, pentru următoarele două sezoane, un salariu de 50 de milioane de euro pe an.
Rămâne de văzut dacă atacantul de 23 de ani va fi convins să mai joace un sezon la PSG sau dacă visul lui Florentino Perez va deveni realitate.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM O ZI
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
IERI LA 11:14